PREMINULA GLUMICA IZ "ZVEZDANIH STAZA": Njen menadžer potvrdio tužnu vest! Otkriven uzrok smrti!

Autor:

Zabava

07.08.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pati Jusutake preminula je nakon duge borbe s rakom u 71. godini.

PREMINULA GLUMICA IZ "ZVEZDANIH STAZA": Njen menadžer potvrdio tužnu vest! Otkriven uzrok smrti!

Foto: Pixabay

Sveća

Glumica Pati Jusutake, koja se proslavila ulogom u "Zvezdanim stazama", preminula je nakon dugogodišnje teške borbe s rakom u 71. godini. Smrt slavne glumica zavila je u crno svetsku kinematografiju, a tužni vest potvrdio je glumičin dugogodišnji menadžer i prijatelj Kajl Fric za Deadline.

- Uživali smo dok smo radili zajedno. Nedostajaće mi njen talent i upornost, ali najviše od svega njeno prijateljstvo - izjavio je Kajl Fric za strane medije.

Pati Jusutake je mnogima najpoznatija po ulozi medicinske sestre Alis Ogave u franšizi "Zvezdane staze", koja je ostvarila veliku popularnost širom sveta i stekla ogroman broj fanova na svim krajevima planete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TrekCastTNG (@trekcasttng)

 

Slavna glumica se pojavila četvrtoj sezoni serije "Zvezdane staze: Sledeća generacija" 1990. godine, a kasnije je ponovila svoju ulogu u filmovima "Zvezdane staze: Generacije" (1994.) i "Zvezdane staze: Prvi kontakt" (1996.). Takođe je pozajmila glas za video-igru "Star Trek: Armada II" iz 2001. godine.

Njena poslednja uloga bila je u Netfliksovoj seriji "Beef" u kojoj je glumila Fumi Nakaji. Serija je početkom ove godine dobila čak tri prestižne nagrade Zlatni globus. Serija je pobedila u kategoriji najbolje mini-serije, antologijske serije ili TV filma, a Stiven Jon i Ali Vong dobili su nagrade za najboljeg glumca i glumicu.

Pati Jusutake je godinama bolovala od raka i nažalost tešku borbu izgubila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading