BAKA PRASE ZBOG NOLETOVOG ZLATA ZGRNUO OPASNE PARE! Kladio se na našeg tenisera, a od CIFRE će vam POZLITI (FOTO)

Autor:

Zabava

04.08.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjber se javno zahavlio Novaku Đokoviću nakon što su obojica trijumfovali!

BAKA PRASE ZBOG NOLETOVOG ZLATA ZGRNUO OPASNE PARE! Kladio se na našeg tenisera, a od CIFRE će vam POZLITI (FOTO)

Foto: Profimedia, Youtube.com/Baka Prase, instagram.com/bakaprase

Nakon trijumfa na Olimpijskim igrama u Parizu, Novak Đoković je postao glavna tema razgovora širom sveta. Sa osvojenom zlatnom medaljom u singlu, Đoković je postao prvi teniser koji je uspeo da osvoji "Golden Slam" - sva četiri Gren slem turnira i zlatnu olimpijsku medalju u istoj godini. Ovaj podvig svakako zaslužuje sve čestitke koje su stizale sa svih strana.

Drustvene mreže su preplavljene snimcima na kojima ljudi širom sveta slave Noletov trijumf. Među njima se ističe i popularni jutjuber i influenser Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, koji je javno pohvalio Novaka i otkrio da je uplatio 470.000 dinara, kladeći se na njegovu pobedu, nakon čega je zaradio skoro triput više, neverovatnih 1.363.000 dinara.

Republika

Foto: instagram.com/bakaprase

Baka Prase se pohvalio zaradom nakon što se kladio na Novaka Đokovića

- Hvala tebra - napisao je jutjuber kratko u bojama srpske zastave, tagujući usput i našeg tenisera.

Podsećanja radi, nakon ovog velikog uspeha, javne ličnosti su se oglasile putem društvenih mreža, među kojima se istakla i muzička zvezda Jelena Karleuša. Ona je na svom Instagram profilu objavila Novakovu fotografiju uz veoma snažne reči, ističući da je Đoković ponos nacije, ne krijući koliko je i sama ponosna i oduševljena sportskim dostignućima našeg tenisera na ovogodišnjoj Olimpijadi.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić, Profimedia

Karleuša se obratila Đokoviću nakon osvojenog zlata

Veliki Novak Đoković! Srpski ponos! Najveći! Nedostižni! - napisala je Karleuša u okviru svoje objave na pomenutoj socijaljnoj platformi, vidno ushićena zbog velikog uspeha za Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading