NE JOŠ, NE JOŠ UVEK! Budući igrač Partizana poručio grobarima

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igračev agent je već potvrdio ovu vest.

NE JOŠ, NE JOŠ UVEK! Budući igrač Partizana poručio grobarima

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentativac Južnog Sudana, Karlik Džons, bio je ključni igrač u istorijskoj pobedi svoje afričke selekcije na Olimpijskim igrama. Južni Sudan je prvi put učestvovao na Olimpijskim igrama i ostvario značajan trijumf nad Portorikom rezultatom 90:79. Džons je briljirao sa 19 poena, sedam skokova i šest asistencija, što je doprinelo velikom uspehu njegove ekipe.

Nakon impresivnog nastupa na Olimpijskim igrama, spekulacije o Džonsovom prelasku u redove Partizana su se intenzivirale. Iako srpski klub još uvek zvanično nije potvrdio ovu akviziciju, igračev agent je već potvrdio ovu vest, dok je i sam Džons putem društvenih mreža nagovestio ovaj prelazak. Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je na indirektan način potvrdio dolazak Džonsa, što je dodatno pojačalo nagađanja o njegovom budućem angažmanu u ovom klubu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 

Nakon meča, Džons je dobio zanimljivo pitanje da li se sada oseća kao Srbin, s obzirom na mogući prelazak u Partizan. 

 - Ne još, ne još uvek - glasio je odgovor Džonsa.

Karlik Džons je svojim bravuroznim nastupom na Olimpijskim igrama privukao pažnju kako domaće, tako i međunarodne sportske javnosti. Njegova potencijalna integracija u redove Partizana dodatno će ojačati interesovanje za ovog talentovanog igrača. S obzirom na njegovu izuzetnu igru i mogući prelazak u jedan od najpoznatijih srpskih košarkaških klubova, očekuje se da će ovaj transfer privući veliku pažnju ljubitelja košarke širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading