PREKINUO JE ZAVET ĆUTANJA: Konačno se javnosti obratio Džejms Naneli - o Partizanu ni reč nije rekao! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.07.2024

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovom trenutku ni ne razmišlja o crno-belima?

PREKINUO JE ZAVET ĆUTANJA: Konačno se javnosti obratio Džejms Naneli - o Partizanu ni reč nije rekao! (FOTO)

Foto: Starsport

Američki košarkaš Džejms Naneli, koji je bio jedan od ključnih igrača Partizana u protekle dve sezone, nedavno se oglasio putem svog Instagram profila.

Naneli je objavio post uoči utakmice između reprezentacija Srbije i SAD na košarkaškom olimpijskom turniru, izražavajući svoje uzbuđenje zbog mogućnosti da gleda američki drim-tim u akciji.

Naneli, čije je ugovor sa Partizanom istekao ovog leta, još uvek nije potvrdio da li će produžiti saradnju sa crno-belima. Ova neizvesnost oko njegove budućnosti u klubu pobudila je interesovanje kako navijača, tako i sportskih analitičara.

Naneli je istakao da je uzbuđen zbog prilike da gleda američki drim-tim, što je razumljivo s obzirom na njegovo američko poreklo i ljubav prema košarci. Njegova reakcija na ovaj događaj baca svetlo na činjenicu koliko je za mnoge košarkaške profesionalce i ljubitelje ova reprezentacija i dalje simbol vrhunskog sportskog dostignuća i izvor inspiracije.

- Uvek je uzbudljivo gledati "drim tim" na Olimpijskim igrama - sitakao je Naneli.

Foto: Instagram.com/jnunn21

Trenutno je zaokupljen OI - Džejms Naneli

 

Nanelijeva neizvesna budućnost u Partizanu dodatno intrigira javnost. Sa njegovim ugovorom koji je istekao, postavlja se pitanje da li će ostati veran crno-belima ili će nastaviti svoju karijeru negde drugde. Ova situacija stvara napetost među navijačima, koji željno iščekuju konačnu odluku koja će uticati na sastav njihovog omiljenog tima.

Pojavile su se različite spekulacije o tome gde bi Naneli mogao da nastavi svoju karijeru ukoliko ne produži ugovor sa Partizanom. Ove spekulacije dodatno podstiču interesovanje za njegovu odluku i pružaju prostor za različite scenarije o tome kako bi mogla da izgleda njegova košarkaška budućnost.

Nanelijev post na Instagramu, njegovo uzbuđenje povodom američkog drim-tima i neizvesnost oko njegove budućnosti u Partizanu predstavljaju aktuelne teme koje intrigiraju javnost. Očekuje se da će njegova konačna odluka imati značajan uticaj na košarkašku scenu, kako u Srbiji, tako i van njenih granica.

Da podsetimo, duel između košarkaških reprezentacija Srbije i Sjedinjenih Američkih Država na programu je danas (nedelja, 28. jul) sa početkom od 17.15 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading