POGLED NA BEŽIVOTNO TELO JE PRESEKAO KAO MAČ! Jelena Karleuša slomljena bolom, POTVRDILA TRAGIČNE VESTI!

Autor:

Zabava

22.07.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop diva se nakon svedočenja monstruoznom činu rasula u komade.

POGLED NA BEŽIVOTNO TELO JE PRESEKAO KAO MAČ! Jelena Karleuša slomljena bolom, POTVRDILA TRAGIČNE VESTI!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Pop zvezda Jelena Karleuša, osim po svom muzičkom talentu, poznata je i po svojoj posvećenosti zaštiti životinja. Na društvenim mrežama redovno se zalaže za njihova prava, a pre dva dana je na svom Instagram profilu objavila potresnu fotografiju psa kojeg je neko mučki ubio. U opisu objave pevačica je zahtevala hitnu reakciju nadležnih, ističući važnost zaštite životinja.

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša

- Zahtevam hitnu! Hitnu reakciju nadležnih! - napisala je Jelena Karleuša na Instagram storiju. 

Međutim, čini se da je reakcija izostala, te se pevačica odlučila na radikalan korak.

- Uđite na ovaj snimak iz azila za životinje u Rumi u čijim kavezima, pored bespomoćnih živih pasa, možete videti i leševe nesrećnih životinja. Zahtevam hitnu reakciju nadležnih u Rumi, inspekciju azila u Rumi, kao i adekvatno kažnjavanje odgovornih koji su plaćeni od strane države da rade svoj posao kako treba! Država izdvaja ogromna sredstva za zaštitu životinja, a ovo se zove zloupotreba, nemar i nečovečnost! Ponavljam, zahtevam hitnu reakciju svih u Rumi ili ću lično morati da dođem i objavim imena ljudi koji zlupotrebljavaju novac koji država odvaja za njihov rad - napisala je Jelena danas.

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša

Podsećamo, Karleuša je usvojila psa kojem je neko odsekao rep i obe prednje šape, dajući mu ime Alfa. Nakon uspešne borbe za život i nekoliko operacija, Jelena je dobila novog najboljeg prijatelja kojem je pružila dom i ljubav kakvu zaslužuje. Njen plemeniti čin privukao je pažnju javnosti i postao primer humanosti i brige o životinjama.

Ovo nije prvi put da se Jelena Karleuša aktivno zalaže za zaštitu životinja. Na njenim društvenim mrežama redovno se mogu videti apeli za pomoć napuštenim životinjama, kao i pozivi na odgovorno vlasništvo i suzbijanje zlostavljanja životinja. Njen glasni angažman na ovoj temi privlači pažnju javnosti i podstiče druge da se pridruže borbi za prava životinja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading