VOJAŽ SE POČASTIO PORŠEOM OD PREKO 200.000 EVRA! U detinjstvu nije imao ni za proslavu rođendana, a sad vodi BESNU MAŠINU! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.07.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veruović ostvario dečački san!

VOJAŽ SE POČASTIO PORŠEOM OD PREKO 200.000 EVRA! U detinjstvu nije imao ni za proslavu rođendana, a sad vodi BESNU MAŠINU! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mladi treper Mihajlo Veruović Vojaž važi za jednog od najpopularnijih izvođača na našim prostorima poslednjih nekoliko godina. Vojaž redovno puni diskoteke širom regiona, ali i u inostranstvu, a danas je odlučio da sebe počasti besnom mašinom marke "porše", čija je vrednost preko 200.000 evra.

Vojaž se usnimio u jednom luksuznom salonu automobila, te otkrio da je konačno našao omiljeni auto.

- Došao u studio, kupio auto. Znaš koliko tražim "turbo S". Dve godine - rekao je Vojaž, vidno zadovoljan na snimku.

Republika

Foto: Instagram.com

Vojaž se počastio besnom mašinom

Iako sada ostvaruje sve svoje snove, Vojaž ne krije da je imao teško odrstanje. Kako je ranije pričao, "dolazi iz mesta gde stvarno ništa nije imao", te je zbog toga "poleteo" kad je krenuo da zarađuje svoj novac.

- Ja sam tada dosta bio nezreo, a dolazim iz mesta gde stvarno ništa nisam imao. Moji roditelji su zajedno imali ukupnu platu 300 evra. Hranili smo se sa 50 evra. Kad se oplate sve računi, ništa nam ne ostane. Dolazim iz siromašne porodice. Kada iz te situacije dođeš do toga, da kao mlada osoba zaradiš novac i stekneš popularnost, slava ti udari u glavu. Što se meni desilo na početku karijere - ispričao je reper ranije za domaće medije.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vojaž je ranije pričao o teškom odrastanju

Mladi treper je ranije izjavljivao i da njegovi nisu imali dovoljno novca čak ni za proslavu rođendana, te da ih nikada nije slavio, a tu tradiciju je nastavio i dan-danas. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading