PARTIZAN ZBOG NAIVNE GREŠKE ZNAČAJNO OSLABLJEN PROTIV DINAMA: Stanojević ne može da računa na glavnog "džokera"

Autor:

Sport

22.07.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je otputovao sa ekipom jutros, neće igrati

PARTIZAN ZBOG NAIVNE GREŠKE ZNAČAJNO OSLABLJEN PROTIV DINAMA: Stanojević ne može da računa na glavnog "džokera"

Foto: Starsport

Napadač Partizana Nemanja Nikolić neće biti u kombinaciji za tim u sutrašnjem duelu sa Dinamom iz Kijeva, zbog suspenzije koju je zaradio prošle godine u susretu sa Nordsjelandom. Naime, popularni "Taki" je dobio dva žuta kartona u revanšu sa danskim klubom, što ga je automatski dovelo do isključenja i suspenzije za jednu utakmicu u evropskim takmičenjima.

Tokom revanš meča prošlog leta, Nikolić je dobio dva žuta kartona u samo desetak minuta, nakon ulaska u drugom poluvremenu. Iako je već sve bilo rešeno jer su crno-beli zbirno gubili sa 6:0 od Danaca, Nikolić je zaradio opomene u 76. i 85. minutu utakmice, što ga je, ispostaviće se, koštalo isključenja i suspenzije za naredni evropski meč koji je na programu sutra.

Republika

Foto: Starsport

Nikolić i Saldanja

Ovo izgleda kao naivna informacija, ali Stanojević neće moći da računa na igrača koji se u više navrata u protekloj sezoni pokazao kao najveći "džoker" Partizana. Ipak, iako će propustiti prvu utakmicu protiv Dinama iz Kijeva, Nikolić će imati priliku da se vrati u tim za revanš meč u Beogradu.



Uprkos suspenziji, Nikolić je otputovao sa ekipom u Poljsku kako bi pružio podršku saigračima u važnom meču protiv ukrajinskog predstavnika. Njegovo prisustvo u timu dokazuje njegovu predanost ekipi i želju da doprinese uspehu kluba, čak i kada nije u mogućnosti da nastupa na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading