PUKAO JOŠ JEDAN ESTRADNI BRAK! Pevačica izdala ŠOK-SAOPŠTENJE nakon 11 godina!

Autor:

Zabava

22.07.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indira Levak se razvodi od supruga Miroslava!

PUKAO JOŠ JEDAN ESTRADNI BRAK! Pevačica izdala ŠOK-SAOPŠTENJE nakon 11 godina!

Foto: Instagram.com

Indira Levak, poznata hrvatska pevačica i nekadašnja članica grupe "Colonia", saopštila je putem svog profila na društvenoj mreži Instagram da se razvodi. Pevačica je stavila tačku na odnos sa suprugom Miroslavom nakon 11 godina braka, a kako je istakla, njih dvoje će ostati poslovni partneri i prijatelji.

- Osećam potrebu da kao javna ličnost, koja sa vama svakodnevno deli poslovne i privatne trenutke, podelim i ovu vest - započela je Indira svoje saopštenje, a potom obrazložila:

Republika

Foto: Instagram.com

Indira i Miroslav se razvode posle 11 godina braka

- Moram vas obavestiti da smo nakod jedanaest godina braka Miroslav i ja doneli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote nezavisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati - napisala je pevačica.

Pevačica je nedavno govorila o problemima u svom braku.

- Brak mi nije idealan, nema takvog. Brak je ponekad bura, a ponekad orkanska bura... Ipak, ljubav je najbitnija, kao i poštovanje. Suprug mi je srodna duša, a mi smo dve temperamentne osobe. Ja sam Devica, on je Ovan i vrlo smo glasni kad krene frka. Pomirimo se kasnije i nakon 25 godina smo shvatili da je besmisleno ne pričati ili raspravljati se danima. Mi se zagrlimo, poljubimo i krenemo dalje u nove pobede - istakla je Indira za medije.

Republika

Foto: Printscreen

Indira je slavu stekla u grupi "Colonia"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading