ACU BULIĆA POKUŠALI DA UBIJU: Kad je sleteo u Beograd, sačekao ga je ŠOK! Sve se promenilo tada!

Autor:

Zabava

22.07.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bulić otkrio kako je preokrenuo život!

ACU BULIĆA POKUŠALI DA UBIJU: Kad je sleteo u Beograd, sačekao ga je ŠOK! Sve se promenilo tada!

Foto: PRINTSCREEN PINK

Aca Bulić

Dragan Aca Bulić otvorio je dušu o ubistvu svog oca Jusufa Juse Bulić, koji je bio član klana Ljubomira Magaša i vlasnik FK "Železnik". Jusa je ubijen 4. maja 1998. godine u Beogradu, a kako njegov sin otkriva, ubicu je gledao sopstvenim očima. Za ubistvo je saznao dok je bio u Londonu, a kad se vratio u Beograd, i njega su pokušali da ubiju.

- Dešava se to ubistvo, sedam na avion i vraćam se nazad. Istog dana pokušavaju i mene da ubiju, tada vidim i ko je i šta je, sklapam kockice. Dosta težak period za mene koji sam prošao kako sam prošao. Mislim da je prošlo okej... Nisam pravio neke gluposti, vodio sam računa, vodio fudbalske klubove, razvio par biznisa sa majkom u međuvremenu, da bismo mogli sve to da izdržimo i opstanemo - ispričao je Bulić i dodao:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Bulić progovorio očevom ubistvu

- Pet dana pre toga sam rešio da se oženim. Da nisam to uradio, ne bih ni video Jusu. Sve se to nekako brzo desilo, on je došao u London, bio na toj svadbi, kao i par prijatelja. Tada sam ga poslednji put video. Video sam da nešto nije u redu, ali nisam očekivao tao brzo. On je sutradan, kada je sleteo, bio ubijen i ja sam se vratio. Javio mi je Čume. Doduše, nije mi rekao konkretno, samo mi je rekao da se nešto desilo - prisetio se Bulić za "Pink.rs".

Jusuf Bulić je rođen 1952. godie, a kriminalom je počeo da se bavi početkom sedamdsetih godina, kad je zajedno sa Ljubomirom Magašem i Radetom Ćaldovićem otišao u Italiju. Tamo je upoznao Željka Ražnatovića, Đorđa Božovića i mnoge druge. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Jusuf Jusa Bulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading