TRAŽI SE DA JOJ ODUZMU DETE! Hitno oglašavanje Aleksandre Nikolić - EMOTIVNOM OBJAVOM RASPLAKALA JAVNOST!

Autor:

Zabava

22.07.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat bivših ljubavnika dostigao neslućene razmere!

TRAŽI SE DA JOJ ODUZMU DETE! Hitno oglašavanje Aleksandre Nikolić - EMOTIVNOM OBJAVOM RASPLAKALA JAVNOST!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, TV Pink/printscreen

Filip Car nedavno je gostovao u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je nikad surovije opleo po bivšoj izabranici i majci svog deteta, Aleksandri Nikolić, sa kojom je nedavno raskinuo.

On je priznao da je slobodan čovek i spreman za upoznavanje one prave, sa kojom će provesti život, a Aleksandri sprema i prijavu.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Filip Car

- Aleksandra Nikolić sa mnom nikada nije potrošila ni jedan dinar, u taj stan koji smo uređivali nije dala ni jedan evro, niti je bila tražena da daje bilo šta. Od porodilišta i svega što se tiče dohrane, nikada nije ni jedan dinar dala. Prošle nedelje sam joj poslao 500 evra, isto tako i pre neki dan sam poslao pare preko njene sestre. Prošlo je već preko mesec dana kako nisam video dete i ja ti ne mogu opisati kakav je to osećaj. Ako se bude i dalje klošarila, ja idem pravnim putem, hoću da mi se definiše sve, alimentaciju ću plaćati pet puta veću. Ne mogu da dozvolim da ljudi pričaju da sam se ja odrekao svog deteta, ja ću za svoje dete poginuti ako treba. Tražim viđanje koje će se odrediti i da ja sa njom mogu da imam neki kontakt. Ona je rekla da ne dozvoljava da ja dolazim u njen stan, ne razumem šta treba njena majka negde u Krnjači da mi dovede dete da ga vidim na pola sata. Moj otac je izgubio nogu i bio je u bolnici bukvalno na samrti, ima ugrađen stent, on mi je rekao da je mogao umreti da ne vidi svoju unuku. Šta ja da kažem posle toga kad ona ne želi da dovede svoje dete u Hrvatsku - naveo je Car.

Nakon ove njegove uzjave, društvene mreže su izgorele od komentara. Jedna stranica na društvenoj mreži Fejsbuk posebno je podigla prašinu.

Foto: instagram.com/alex_mima

Filip Car

- Kada je Car video dete?! Kada je izveo iz bolnice?! Setio se posle 3 meseca da ima dete, dok prosi po Tik-toku i psuje majke. A ovo što pišu "dete treba oduzeti Aleks, dati Caru", treba njihovu decu oduzeti i dati Socijalnom, jer zele da dete raste pored oca koji osuđivan za maltetiranje bivše devojke i koji zove Maju. Po vašem mišljenju, Maja treba da je pored deteta a ne majka... sramite se, majke - stajalo je u opisu objave.

"Lupetaš, samo da nije u tebi", "Ne lupetam, pišem istinu! Kako bi se vi osećali da vam neko oduzme dete", "Još bolesnici traže da se dete nosi u Hrvatsku", "Šta je i kako je, oni najbolje znaju. Šta mi imamo da tu pametujemo", nizali su se komentari na mreži.

Foto: instagram.com/alex_mima

Leona Car

Na mreži se oglasila i Aleksandra Nikolić, koja nije komentarisala ništa od navedenog, već je sa svojim pratiocima umesto odgovora podelila fotografiju ćerkice, a mnogima je ova emotivna objava samohrane majke koja se očigledno muči naterala suze na oči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading