Glumac U TAJNOSTI dobio ćerku, a njegovom šarmu nije odolela ni BIKOVIĆEVA BIVŠA! Sa ovom glumicom bio je NA KORAK DO OLTARA!

Autor:

Zabava

22.07.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radovan Vujović je postao otac, a ova vest iznenadila je javnost budući da je došla kao grom iz vedra neba.

Glumac U TAJNOSTI dobio ćerku, a njegovom šarmu nije odolela ni  BIKOVIĆEVA BIVŠA! Sa ovom glumicom bio je NA KORAK DO OLTARA!

Foto: Foto Dragan Kadic

Glumac Radovan Vujović, koji je stekao prepoznatljivost ulogom Radisava Risovića Risa u seriji "Vojna akademija", postao je otac devojčice Olge, a ova vest došla je kao grom iz vedra neba. Radovan je, nakon raskida sa Milenom Radulović, svoj privatni život krio od javnosti, pa je mnoge iznenadila vest da je glumac dobio naslednicu.

Sve je otkriveno kada je na društvenim mrežama osvanuo snimak sa slavlja povodom rođenja Olge na kojem je Vujović u iscepanoj majici, dok su pored njega glumci Viktor Savić i Ivan Zekić.

Foto: instagram.com/zexagram

 

I dalje nije poznato ko je žena koja je Vujoviću podarila ćerku, ali zato svi dobro pamte njegovu vezu s Milenom Radulović, koja je trajala godinama. Sa 11 godina mlađom glumicom Radovan je bio na korak do oltara, ali je par na iznenađenje mnogih odlučio da se rastane 2020. godine. Nakon toga, Milena je uplovila u vezu sa rediteljem i muzičarom Ognjenom Jankovićem, članom rep sastava Beogradski sindikat, a sa Radovanom je ostala u prijateljskim odnosnom. Uostalom, upravo je Vujović prvi javno istupio i pružio podršku bivšoj devojci kada je javno otkrila kroz kakvu je torturu prolazila u školi glume Mike Aleksića.

Foto: instagram.com/milena.radulovic

Milena Radulović

Malo ko zna da je Vujović ljubio i koleginicu sa klase Nadu Macanković, koja je danas u skladnom braku sa odbojkašem Bojanom Janićem, s kojim je dobila dva sina. Simpatije između Nade i Radovana rodile su se tokom studija, a kako su oboje bili veoma mladi u to vreme nisu razmišljali o budućnosti. Veza je nije potrajala, a 2010. Nada je izgovorila sudbonosno "da" odbojkašu Bojanu Janiću.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Nada Macanković

Malo ko zna da Vujovićevom šarmu nije odolela ni glumica Anja Alač, ćerka Vesne Čipčić, koja se svojevremeno zabavljala sa Milošem Bikovićem

Sa Anjom Alač Vujović se zbližio tokom rada na zajedničkoj predstavi. Kako je lepa ćerka Vesne Čipčić tada pričala, prijateljstvo je spontano preraslo u ljubav, a Radovan ju je privukao energijom i spontanošću, pisao je Hello.

Republika

Foto: instagram.com/youtube.pt

Anja Alač/ Miloš Biković

Ona je, pak, njega osvojila pozitivnim stavom i vedrinom. Nikad nisu govorili o krahu njihove ljubavne priče. Anja je sada srećno udata za umetnika Andreja Josifovskog Pijanistu, s kojim ima sina i ćerku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading