SAMANTA IPAK U NASTAVKU "SEKSA I GRADA"? Oglasila se glumica Kim Katral i STAVILA TAČKU na sve spekulacije!

Autor:

Zabava

22.07.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija "And Just Like That" biće obnovljena za treću sezonu.

SAMANTA IPAK U NASTAVKU "SEKSA I GRADA"? Oglasila se glumica Kim Katral i STAVILA TAČKU na sve spekulacije!

Foto: youtube.com

Glumica Kim Katral konačno je progovorila o svom povratku ekipi kultne serije "Seks i grad" sa kojom baš i nije ostala u dobrim odnosima. Serija je doživela svojevrsni nastavak pod nazivom "And Just Like That", ali je Kim odbila da se u njemu pojavi budući da je bila nezadovoljna kako se njen lik Samante dalje razvija. Ipak, na kratko se pojavila u drugoj sezoni, pa je to pokrenulo priče da će se glumica vratiti svojoj ulozi u trećoj sezoni ove priče.

- Ovo je jako ljubazno, ali ne - napisala je na društvenoj mreži X popularna glumica Kim Katral odgovorivši na tvrdnju u kojoj je pisalo da će se pojaviti u sledećoj sezoni serije kao legendarna Samanta Džouns.

 

 

Ranije se pisalo da će odraditi sve svoje scene u Londonu i da će za to dobiti ogroman honorar, budući da je poznato da nije u dobrim odnosima sa koleginicom Sarom Džesikom Parker.

- Ona ne sklapa lažna prijateljstva, neće sedeti i pretvarati se da je najbolja prijateljica sa Sarom, čak i da joj plate - rekao je izvor za Njujork Post.

Republika

Foto: printscreen

 

Mnogi su mislili da će se vratiti u trećoj sezoni serije "And Just Like That" jer je krajem 2023. otkrila da ju je zvala glavna direktorka sadržaja za HBO i Max, Kejsi Blojs, i pitala šta može da učini da bi se glumica vratila projektu.

- Hmmm... pusti me da budem kreativna - otkrila je glumica ranije svoj odgovor.

Ali, sada je Katral stala na kraj nagađanjima i otkrila da je obožavaoci ipak neće videti u seriji. Snimanje treće sezone serije "And Just Like That" krenulo je početkom leta, a premijerno će biti prikazana sledeće godine na striming servisu Max.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading