DRAGANA MIRKOVIĆ SIŠLA SA BINE: Razlog će otopiti i najtvrđa srca! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.07.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica oduševila publiku u Lebanu!

DRAGANA MIRKOVIĆ SIŠLA SA BINE: Razlog će otopiti i najtvrđa srca! (VIDEO)

Foto: Mario Poje

Folk zvezda Dragana Mirković održala je koncert u Lebanu pred više od 20 hiljada ljudi, gde je podržala mlade talente, kad je izvela izvela dvojicu dečaka iz tog kraja, petogodišnjeg Vojina Ðokića koji je publiku raspametio veštinom na bubnjevima i Filipa Stanojevića, koji je petostruki prvak Srbije u boksu u mlađim kategorijama i treći u Evropi.

Ali, to nije sve. Pevačica je u jednom trenutku sišla sa bine, kako bi zagrlila devojku u kolicima, koja je došla da prati njen koncert. Njen potez ponovo je izazvao ovacije, a snimak je obišao društvene mreže.

- Sišla sa bine da zagrli devojku u kolicima. Dragana velikog srca - napisao je korisnik društvene mreže TikTok, a snimak je obišao i druge mreže.

Inače, pevačica je nedavno održala spektakularan koncert u Inđiji, a podršku joj je pružila majka Jelica. Iako se pevačicini roditelji veoma retko pojavljuju u javnosti, folk zvezda je dan posle spektakla u Inđiji podelila fotografiju upravo sa svojom mamom. Njeni pratioci skoro nikad nisu imali prilike da vide privatne fotografije Draganine porodice, a sada ih je počastila sa jednom iz aviona.

- Moja mama - napisala je Mirkovićka i ponosno podelila fotografiju sa majkom i dodala crveni emotikon srca, a njena objava izazvala je veliko oduševljenje među fanovima, koji su retko imali priliku da vide ovako intimne trenutke iz pevačicinog života.

Republika

Foto: instagram.com/dragana_mirkovic

Dragana sa majkom Jelicom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading