TRUDNA JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ: Otkrivamo u kom je mesecu misica i zašto još nikome ne govori o tome!

Autor:

Zabava

22.07.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika ekskluzivno otkriva sve detalje Jovanine trudnoće!

TRUDNA JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ: Otkrivamo u kom je mesecu misica i zašto još nikome ne govori o tome!

Foto: Shutterstock, instagram.com/jovana.ljubisavljević

Jovana Ljubisavljević, bivša misica i učesnica rijalitija, zakoračila je u novu fazu svog života udajom za Bogdana Srejovića, ugostitelja i bivšeg dečka Svetlane Cece Ražnatović. Venčanje je održano u manastiru Gračanica, a slike sa crkvenog venčanja su podelili na društvenoj mreži Instagram. Jovana je za ovu svečanu priliku odabrala skromnu i svedenu venčanicu, ističući svoj jedinstveni stil i eleganciju. Njen izbor je privukao pažnju javnosti i dao novu notu tradicionalnom venčanju.

Jovana Ljubisavljević je zakoračila u novu fazu svog života sa Bogdanom Srejovićem, stvarajući nove planove i snove za budućnost.

Kako saznajemo od izvora bliskom paru, Jovana je u drugom stanju, ali i dalje želi sve da drži u strogoj tajnosti:

Republika

Foto: Instagram

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović

 

- Presrećni su, Jovana je zakoračila u treći mesec i do četvrtog meseca ne želi da to deli sa fanovima, ali to im je bila želja, ona je stalno ponavljala da želi da ostvari u ulozi majke - govori za Republiku izvor blizak paru.

- Naslov za naslovom! Baš sedimo ovako i čitam negde: "Ona je već nama najavila"... Ljudi, ja ću reći svima ako do toga dođe. Poslali su mi nedavno neki komentar: "Udadoše je za svakoga, ona za svakoga pristaje". Ne, nego je logično da kada si u dugoj vezi koja je zdrava i u kojoj postoji ljubav da je to neki sledeći korak. Nisam u vezi da bih traćila vreme. Uskoro punim 28 godina, normalno je da želim da se ostvarim kao majka i da budem nečija žena. Ako je suđeno, i ako to treba da se desi, desiće se, i rado ću reći "da" ako dođe do toga. Ne mogu da govorim sad o tome, ali logično je jer ne bih bila sa njim da u ovom trenutku to nije to - istakla je Ljubisavljevićeva nedavno za Republiku u emisiji "Lično sa".

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog potpisivanja i linkovanja izvora, a to je Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading