KARLEUŠA RANJENA, PROGOVORILA O NAJVEĆEM BOLU: Zbog Jelene plaču svi, OVE reči kidaju dušu!

Autor:

Zabava

20.07.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša objavila emotivnu objavu posvećeno njenoj majci Divni Karleuši.

KARLEUŠA RANJENA, PROGOVORILA O NAJVEĆEM BOLU: Zbog Jelene plaču svi, OVE reči kidaju dušu!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ni pet godina nakon gubitka majke, Divna Karleuša, pevačica Jelena Karleuša i dalje teško podnosi njenu smrt. U nedavnoj objavi na svom Instagram nalogu, Jelena je podelila zajedničku fotografiju sa majkom, uz jednu od njenih izjava o njoj. Divna je bila Jelenina najveća podrška u svemu, a njihov odnos bio je duboko emotivan i blizak.

U objavi koju je podelila na društvenim mrežama, Jelena je citirala majčine reči: "Meni je majka bila jedna polovina srca, jedna polovina mozga, jedan bubreg. Jedna polovina svega. Tako da je sa njenim odlaskom... Ja sam prvo morala da se snađem kako da preživim bez jedne polovine sebe."

Ove reči jasno oslikavaju dubinu veze između majke i ćerke, kao i teškoće sa kojima se Jelena suočava nakon Divnina odlaska.

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša objavila sliku majke Divne Karleuše

 


Pevačica je takođe izjavila da je jedna od najtežih stvari bila činjenica da je njena majka preminula u vreme kada se u njenom životu dešavao veliki skandal. "Bilo mi je teško što je moja majka morala da sluša i čita o takvim stvarima pred smrt", izjavila je Jelena. Ovi bolni trenuci dodatno su otežali proces tugovanja za Divnom.

Jelenina iskrenost i otvorenost o svojim osećanjima naišla je na veliku podršku njenih fanova na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili saosećanje i poslali reči podrške pevačici u ovom teškom periodu. Njena hrabrost da javno govori o svojoj boli inspirisala je mnoge da se otvoreno suoče sa svojim emocijama.

 


Gubitak majke je za svakog čoveka duboko emotivan i težak period, a Jelenino iskreno podeljena osećanja o Divni Karleuši dodatno su osvetlila njihovu posebnu vezu. Njena iskustva podsećaju nas na važnost podrške i empatije u teškim životnim situacijama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading