ODRŽAN PETOGODIŠNJI POMEN POKOJNOJ MISICI! Oglasila se porodica Dijane Milojković, naša pevačica SLOMLJENA OD TUGE! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.07.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

22. jula 2019. godine lepa Dijana izgubila je bitku sa teškom bolešću, bol i dalje ne jenjava!

ODRŽAN PETOGODIŠNJI POMEN POKOJNOJ MISICI! Oglasila se porodica Dijane Milojković, naša pevačica SLOMLJENA OD TUGE! (FOTO)

Foto: instagram.com/dijanaslife

Dijana Milojković

Naša bivša misica Dijana Milojković je nakon borbe sa teškom bolešću preminula u julu 2019. godine, a danas se održava petogodišnji pomen. Njena porodica se oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Petogodišnji pomen našoj dragoj i voljenoj Dijani Milojković. U ponedeljak, 22. jula 2024. godine, u 11 časova na groblju u Ćupriji - započeli su, pa nastavili:

- Anđele mili, večno je sećanje na radost kojom si nas obasjavala. Neka te u tišini večnog mira prati naša ljubav. Volimo te svom dušom zauvek, tvoji najmiliji.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Dijanine porodice

Ovim povodom se oglasila i Dijanina prijateljica, pevačica Rada Manojlović, koja je prisustvovala Dijaninoj sahrani.

- U našim mislima si stalno i u mislima svih koji su te voleli, a takvih je puno. Počevši od tvoje porodice i čitavog Balkana, kome si bila uzor i inspiracija. Danas je dan kada se sećamo tvoje velike, nadljudske borbe za život. Zauvek u našim mislima, bila si i ostala lavica - napisala je Rada, te dodala emotikon srca i onaj koji označava molitvu.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Rade Manojlović

Stefan Karić, Dijanin bivši dečko, nije se oglasio ovim povodom u trenutku pisanja ovog teksta.

Republika

Foto: Instagram.com

Dijana i Stefan

Podsećanja radi, Dijana je rođena u Ćupriji 1989. godine, a njenu karijeru je obeležila pobeda na izboru za Miss Srbije 2009. godine. Na takmičenju u Bejrutu 2014. godine, Dijana Milojković postala je i "Miss Evrope" kao i "Miss sporta", te je nastavila da radi kao model. Završila je čak dva fakulteta, Farmaceutski fakultet u Beogradu, kao i Fakultet za menadžent, na kome je završila master studije u oblasti ekonomskog menadžmenta.

Dijana Milojković se od malih nogu bavila i plesom i trenirala je tenis. Sa 27 godina je saznala da boluje od invazivne forme karcinoma grlića materice, te je tada počela i njena borba za život, a u međuvremenu je otvorila i blog, na kome je davala savete i prepričavala iskustva. Preminula je na današnji dan pre pet godina u 33. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading