Tuborg Lovefest gotovo rasprodat dve nedelje pre početka: Ulaznice po specijalnoj ceni samo do sutra u ponoć!

Autor:

Zabava

22.07.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo izdanje festivala u Vrnjačkoj Banji počinje 8. avgusta već od podneva, a trajaće sve do 11. avgusta ujutru.

Tuborg Lovefest gotovo rasprodat dve nedelje pre početka: Ulaznice po specijalnoj ceni samo do sutra u ponoć!

Foto: Lovefest

Ukoliko do sada niste, ulaznice po specijalnoj ceni za Tuborg Lovefest možete kupiti samo do sutra utorka 23. jula u ponoć. Zbog velikog interesovanja akcija kojom na svake tri kupljene karte četvrtu dobijate gratis trajaće do petka 26. jula u ponoć, a posle toga sledi finalno poskupljenje ulaznica za festival u Vrnjačkoj Banji. Novo izdanje festivala u Vrnjačkoj Banji počinje 8. avgusta već od podneva, a trajaće sve do 11. avgusta ujutru.

Prema rečima organizatora kompleti karata za sva tri dana festivala gotovo su rasprodati, dok je mali broj ostao i za one koji žele da u muzici uživaju iz udobnosti VIP-a. Ulaznice za novo izdanje Tuborg Lovefesta dostupne su u prodaji na sajtu lovefest.rs, kao i putem efinity.rs.  

Najmanja bina na svetu u kolaboraciji sa Present Perfect festivalom

Republika

Foto: Lovefest

 

 

Najmanja bina na svetu, 99 Stage i ove godine ugostiće najveće domaće up and coming izvođače, a posebno će biti 10. avgusta, kada Tuborg Lovefest i Present Perfect festival udružuju snage i predstavljaju line up pun house zvukova. Tokom te večeri nastupiće Lipelis, Simple Symmetry, Telfort, Rwanda, Odopt, El i mnogi drugi.

Clara Cuve, Lee Ann Roberts i Raven dolaze na novi Raw Stage

Republika

Foto: Lovefest

 

 

Od ove godine, peta muzička festivalska bina pod nazivom Raw Stage plasiraće najsiroviji tehno zvuk, koji je sve popularniji u našem regionu. Hedlajneri ovog leta biće Lee Ann Roberts, tehno zvezda novog talasa, Basswell, francuski producent poznat po svom tvrdom stilu, Clara Cuve, koja je nedavno izbila na sam vrh tehno scene, kao i Raven, Airod, T78, a među domaćim imenima našli su se sve popularniji di-džej Lag, Acor, Muhi, Asarri, Deeda i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading