BIVŠA ZADRUGARKA UHVAĆENA SA OŽENJENIM INFLUENSEROM! Procurio zajednički snimak, fanovi traže OBJAŠNJENJE!

Autor:

Zabava

22.07.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije prvi put da petlja sa oženjenim.

BIVŠA ZADRUGARKA UHVAĆENA SA OŽENJENIM INFLUENSEROM! Procurio zajednički snimak, fanovi traže OBJAŠNJENJE!

Foto: instagram.com/printscreen

Nekadašnja rijaliti zvezda Paula Hublin vredno radi na novim projektima, a nedavno je objasnila da je ostala u prijateljskim odnosima sa bivšim dečkom Filipom Đukićem, jer je to pitaju ljudi na svakom koraku.

- Filip i ja smo se rastali u prijateljskom odnosu koji se završio. Nije mi čestitao ni ne čemu, iskreno nisam ni očekivala. Nikakve uspomene me ne vežu za njega. Prsten koji sam dobila od njega je i dalje kod mene i nosim ga - rekla je pevačica za portal Srbija Danas.

Paula je odlučila da nastavi svojim putem i čini se da je srećnija nego ikada, a trenutno uživa u društvu oženjenoh influensera, Jovana Radulovića, poznatijeg publici kao Jodžir, koji je veoma popularan na društvenim mrežama, a devojke se kod njega samo smenjuju, bez obzira na bračni status.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Paula Hublin

Paula je podelila zanimljiv snimak sa plaže, pa pokazala kako se provodi u društvu Jodžira, kome je smisao za humor zaštitni znak, a nije poznato u kakvom su odnosu Hublinova i Jovan.

Podsetimo, Paula je u "Zadruzi" imala aferu sa Tomom Panićem, koji je takođe bio u braku, da bi ga kasnije ostavila, kada je u rijaliti ušla njegova supruga, Nadežda Biljić, sa kojom je Toma uspeo da izgladi odnose, pa su u srećnom braku i dan-danas. 

Paula za sada krije svoj status veze, a fanovi uveliko spekulišu o momcima kojima je Hublinova okružena i pitaju se da li je neko uspeo da osvoji njeno srce, nakon propale veze sa Đukićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading