NA PRODAJU VILA U KOJOJ JE METJU PERI PRONAĐEN MRTAV! Od cifre će vam se zavrteti u glavi, a unutrašnjost kuće PRŠTI OD LUKSUZA!

Autor:

Zabava

22.07.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekretnina je nedavno renovirana i nalazi se u najelitnijem delu Los Anđelesa.

NA PRODAJU VILA U KOJOJ JE METJU PERI PRONAĐEN MRTAV! Od cifre će vam se zavrteti u glavi, a unutrašnjost kuće PRŠTI OD LUKSUZA!

Foto: Tanjug/AP

Luksuzna vila u kojoj je živeo i tragično preminuo glumac Metju Peri sada se pojavila na tržištu nekretnina, a budući vlasnici za nju će morati da iskeširaju 5,2 miliona dolara. Kuća u kojoj je Peri pronađen mrtav sagrađena je 1957. godine, a nedavno je kompletno renovirana. Nalazi se u najelitnijem delu Los Anđelesa, na parceli površine četiri hektara.

Metju Peri, komičar, producent i glumac – najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u jednoj od najpopularnijih serija na svetu ikada "Prijatelji" dao je nešto manje od 5 miliona dolara u za skupocenu modernu vilu, građenu u stilu srednjevekovnih plemićkih zdanja, na Holivud Hilsu.

Krasi je kratki, ali široki prilaz koji se završava u garaži za dva automobila, kao i neuobičajeni niz stepenica, koje vode do ulaza u atrijumskom stilu.

 

 

Potpuno bela građevina ima tri spavaće sobe i četiri kupatila u nešto više od 250 kvadratnih metara stambenog prostora na jednom nivou, koji se može "pohvaliti" mešavinom kamenih, ali i plavih podova od tvrdog drveta.

Brojna klizna staklena vrata vode u natkriveni dnevni boravak sa pogledom na veliki bazen, a u okviru kuće nalazi se bioskopska sala sa ogromnim platnom za filmske projekcije, a tu je i soba za razbibrigu u kojoj centralno mesto zauzima sto za bilijar.

Republika

Foto: Printscreen Youtube

 

Ono što je vrlo neobično, uzevši u obzir nesvakidašnji eksterijer, jeste uređenost soba za dnevni boravak, u kojima dominira jednostavnost u vidu sofa i fotelja, koje možete pronaći u bilo kom stilski osmišljenijem domu.

Baš u ovoj kući Metju Peri pronađen je mrtav u svom džakuziju, a medicinski nalazi ustanovili da je umro od "akutnih efekata ketamina".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading