GLUMAC PAO SA TERASE, POLICIJA ZATEKLA STRAVIČAN PRIZOR! Snimak sa sigurnosnih kamera otkrio jezive detalje!

Autor:

Zabava

22.07.2024

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt poznatog glumca uzdrmala javnost!

GLUMAC PAO SA TERASE, POLICIJA ZATEKLA STRAVIČAN PRIZOR! Snimak sa sigurnosnih kamera otkrio jezive detalje!

Foto: Shutterstock

Jedan od najpoznatijih glumaca brazilske serije "Pantanal", Tomi Šijavo, doživeo je tragičnu smrt nakon pada sa terase svog stana. Ova vest je potresla njegove kolege, prijatelje i obožavaoce širom zemlje.

Tomi Šijavo je ostao upamćen po svojoj ulozi Žoaoa Zoinja u popularnoj seriji "Pantanal". Njegovo glumačko umeće i doprinos ovoj seriji su ostavili neizbrisiv trag u brazilskoj televizijskoj industriji.

Prema zvaničnom izveštaju Odeljenja za ubistva iz Kujabe, Tomi je preminuo nakon pada sa balkona dvospratnice u kojoj je živeo. Policija je obavila detaljnu istragu koristeći sigurnosne kamere zgrade, koje su otkrile da je gubitak ravnoteže doveo do fatalnog pada glumca.

 

 

Vest o smrti Tomija Šijave izazvala je veliku tugu među njegovim kolegama i obožavaocima. Mnogi su se prisećali njegovih uloga i doprinosa brazilskoj kinematografiji, izražavajući saučešće njegovoj porodici i prijateljima.

Telo glumca je prebačeno u Institut za medicinsku patologiju u Kujabi radi obdukcije, a policija je sprovela detaljnu istragu na licu mesta. Svedoci su takođe izneli svoje iskaze, pružajući dodatne informacije o događaju.

Tomijeva smrt je ostavila veliku prazninu u brazilskoj filmskoj industriji, a njegovo nasleđe će zauvek ostati živo kroz njegove uloge i doprinos kinematografiji. Ostaće upamćen kao talentovani glumac koji je svojim radom ostavio neizbrisiv trag u srcima mnogih ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading