EMOTIVNO OBRAĆANJE STEFANA KARIĆA NAKON SAZNANJA DA SE JOVANA UDALA: Bogdan će zanemeti zbog njegovih reči!

Autor:

Zabava

22.07.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje Stefana Karića za Republiku!

EMOTIVNO OBRAĆANJE STEFANA KARIĆA NAKON SAZNANJA DA SE JOVANA UDALA: Bogdan će zanemeti zbog njegovih reči!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Jovana Ljubisavljević, bivša misica i učesnica rijalitija, zakoračila je u novu fazu svog života udajom za Bogdana Srejovića, ugostitelja i bivšeg dečka Svetlane Cece Ražnatović. Venčanje je održano u manastiru Gračanica, a slike sa crkvenog venčanja su podelili na društvenoj mreži Instagram. Jovana je za ovu svečanu priliku odabrala skromnu i svedenu venčanicu, ističući svoj jedinstveni stil i eleganciju. Njen izbor je privukao pažnju javnosti i dao novu notu tradicionalnom venčanju.

 

 

Njen bivši dečko, Stefan Karić, poželeo joj je sreću u braku sa Bogdanom, o kom ima najlepše moguće mišljenje i smatra da je upravo takvog dečka zaslužila njegova bivša izabranica:

- Pa, mogu da kažem da zaslužuje svu sreću ovog sveta i zašto bi me iznenadila ova vest? Nije se desilo preko noći, dugo su oni bili zajedno i red je da se ta ljubav ovekoveči, on je momak na mestu, vredan, sposoban, tako da mi je drago zbog nje, ponoviću da ona to zaslužuje. Pozdrav za njenu porodicu i sve najlepše njoj u braku i životu - rekao je Stefan Karić za Republiku.

Jovana Ljubisavljević je zakoračila u novu fazu svog života sa Bogdanom Srejovićem, stvarajući nove planove i snove za budućnost. Njen otvoren pristup i iskrenost su privukli pažnju javnosti, dok je njen stil i izbor venčanice dodali posebnu notu njenom venčanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading