PRVO OGLAŠAVANJE MLADENACA! Bogdan i Jovana nikada emotivniji - evo na šta su se ZAVETOVALI!

Autor:

Zabava

22.07.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gračanica sva u sjaju dočekala njihov nalepši dan!

PRVO OGLAŠAVANJE MLADENACA! Bogdan i Jovana nikada emotivniji - evo na šta su se ZAVETOVALI!

Foto: pixabay.com, instagram.com/jovana.ljubisavljević

Jovana Ljubisavljević, bivša misica i poznata učesnica rijalitija, nedavno je zakoračila u novu fazu svog života udajom za Bogdana Srejovića, ugostitelja i bivšeg dečka Svetlane Cece Ražnatović. Njihovo venčanje je upriličeno u manastiru Gračanica, a slike sa crkvenog venčanja su podelili na društvenoj mreži Instagram. Jovana je za ovu svečanu priliku odabrala skromnu i svedenu venčanicu, ističući svoj jedinstveni stil i eleganciju, što je privuklo pažnju javnosti i donelo novu notu tradicionalnom venčanju.

 

 

Nakon venčanja, Bogdan i Jovana su na Instagramu objavili nekoliko fotografija koje su nastale tokom slavlja. Bogdan je prvi put javno govorio o ovom događaju i podelio sliku iz crkve, na kojoj su oboje viđeni s leđa, sa venčanim krunama na glavi.

- I biće dvoje jedno telo. Volim te - napisala je Jovana na društvenoj mreži Instagram, zavetujući se na večnu ljubav.

Foto: instagram.com/bogdansrejovic

Bogdan i Jovana

Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju je informacija koja je procurila iz krugova bliskih paru. Prema saznanjima, Jovana Ljubisavljević je u drugom stanju, ali par želi strogo da čuva ovu informaciju od javnosti sve do četvrtog meseca trudnoće.

"Presrećni su. Jovana je zakoračila u treći mesec i do četvrtog meseca ne želi da to deli sa fanovima, ali to im je bila želja. Ona je stalno ponavljala da želi da ostvari u ulozi majke", otkrio je izvor za Republiku.

Ova vest je dodatno obogatila interesovanje javnosti za Jovanu i Bogdana, dok su čestitke i lepe želje pljuštale sa svih strana. Iako par želi privatnost u vezi sa trudnoćom, njihovi fanovi su nestrpljivi da saznaju više o novoj fazi njihovog života.

Jovana Ljubisavljević, koja je do sada bila poznata po svojim javnim nastupima i medijskoj eksponiranosti, sada odlučuje da važne životne trenutke deli pažljivo i u skladu sa svojim željama i potrebama. Njena odluka da se uda i postane majka pokazuje novu, zrelu stranu njenog života.

Dok se javnost bude pitala šta dalje nosi budućnost za ovaj mladi bračni par, ostaje da se vidi kako će se Jovana nositi sa novim ulogama u životu, ali jedno je sigurno - njihova ljubavna priča privukla je ogromnu pažnju čitave javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading