GRKE ČEKA PAKAO U ARENI IAKO JE PRIJATELJSKI MEČ: Srbi se naoštrili da isprate "orlove" u Pariz kako dolikuje

Autor:

OI 2024

22.07.2024

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesta više - nema

GRKE ČEKA PAKAO U ARENI IAKO JE PRIJATELJSKI MEČ: Srbi se naoštrili da isprate "orlove" u Pariz kako dolikuje

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Japan u pripremnom meču pred Olimpijske igre u Areni sa 119:100, a večeras sledi finalni i mnogo ozbiljniji ispit.

U poslednjem testu pre Olimpijskih igara, selektor Svetislav Pešić može da računa na sve izabrane igrače, pa se očekuje sudar titana između Srbije i Grčke, sa Nikolom Jokićem i Janisom Adetokumbom u glavnim ulogama. Dvojica NBA superstarova, vlasnika pet od poslednjih šest nagrada MVP sezone udariće jedan na drugog od 20 sati u Areni. Iako je reč o prijateljskom susretu, on je od izuzetnog značaja jer najavljuje odlazak na Olimpijske igre, a tome ide u prilog i činjenica da je Arena za večeras rasprodata! Dakle, ako ste do sada nabavili svoju kartu za večeras uživajte u spektaklu, a ukoliko niste, moraćete da se zadovoljite foteljom i dnevnom sobom, ili kafićem.

Republika

Foto: Starsport

Srbija protiv Japana

Podsetimo, pre dve godine, Srbija je pobedila Grčku posle produžetka rezultatom 100:94 pred 19.150 gledalaca. Iako je Janis Adetokumbo postigao 40 poena, Jokićevih 29 poena je imalo veću težinu. Ovaj susret je bio najvažniji trijumf u kvalifikacijama za Mundobasket 2023, na kojem je Srbija osvojila srebro, dok Grci na navedenom takmičenju nisu pružili očekivane partije.

Kao i kada je u pitanju nedeljni duel protiv selekcije Japana, svi ljubitelji košarke imaće prilike da pogledaju duel košarkaške reprezentacije Srbije sa selekcijom Grčke u direktnom TV prenosu, a meč koji počinje od 20 časova biće direktno prenošen na RTS 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading