SAM SVOJ MAJSTOR: Madona ponovo piše scenario za film o svom životu: "Niko, osim mene, neće ispričati moju priču"!

Autor:

Zabava

22.07.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička zvezda je i pre dve godina razrađivala ideju o filmu, a onda je sve stalo.

SAM SVOJ MAJSTOR: Madona ponovo piše scenario za film o svom životu: "Niko, osim mene, neće ispričati moju priču"!

Foto: printskrin/instagrm.com/madonna

Još pre dve godine pop zvezda Madona započela je rad na filmu o svom životu, ali je ceo proces stopiran da bi sada pevačica ponovo uzela stvar u svoje ruke. Ona je ponovo počela da piše scenario koji sada nosi naziv "Who's That Girl", kao njen istoimeni, čuveni album iz 1987. godine. Madona se ovim novitetima pohvalila na društvenim mrežama.

Film će opisivati njen život, muzičke početke i sve što je prošla da bi stigla do vrha. Veruj se da će u filmu biti reči i o njenim bivšim partnerima sa posebnim osvrtom na brakove s Gajom Ričijem i Šonom Penom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Pripreme za film o Madoni traju već nekoliko godina, da bi prošle godine došlo do odbacivanja ove ideje. Ipak, ne i trajno. Tako je prošle godine kompanija "Universal Pictures" objavila da će producirati film, a kao razlog naveli su činjenicu kako počinje "Celebration" turneja koja obeležava 40 godina njene karijere.

Međutim, tada je zbog obaveza pop zvezde došlo do odlaganja ovog projekta, za koji su oni i dalje zainteresovani.

Tako je Madona još pre dve godine za Variety izjavila kako će film biti neverovatan, baš kao i njen život. Takođe, tada je navela da će ona biti scenaristkinja i režiserka filma.

- Niko, osim mene, neće ispričati moju priču - rekla je Madona.

Glavna uloga u filmu predviđena je Džuliji Garner, a uz pevačicu na scenariju bi trebala raditi i scenaristkinja Erin Kresida Vilson.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading