KARLEUŠA PREKINULA ĆUTNJU SLOMLJENA OD BOLA! Hitno se oglasila, njene reči SEKU POPUT ŽILETA: Ne može da sakrije TUGU (FOTO)

Autor:

Zabava

20.07.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se vratila sa odmora, sačekale je tragične vesti!

KARLEUŠA PREKINULA ĆUTNJU SLOMLJENA OD BOLA! Hitno se oglasila, njene reči SEKU POPUT ŽILETA: Ne može da sakrije TUGU (FOTO)

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Muzička zvezda Jelena Karleuša danas se ponovo oglasila na društvenoj mreži Instagram povodom svirepog ubistva nad nedužnim psima u Rumi. Naime, popularna pevačica već duži vremenski period ističe važnost smanjenja konzumacije životinjskog mesa i prelaska na organsku hranu. Sada je putem svog naloga uputila još jedan apel javnosti, ističući potrebu da se deca uče milosti prema svim živim bićima i da poštuju svačiji život.

Pored toga, Jelena je istakla važnost roditeljskog primera u odnosu prema živim bićima, naglašavajući da deca treba da budu spas ove planete.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša uputila javni apel na Instagramu

- Učite decu milosti prema svim živim bićima! Učite decu da poštuju svačiji život! Učite decu da ne jedu mučki ubijene životinje! Pokažite im na svom primeru kako se poštuju sva živa bića na planeti, jer deca su vaše ogledalo! Deca moraju da budu spas ove planete! - napisala je Jelena na pomenutoj socijalnoj platformi.

 

 

Osim svojih humanitarnih i ekoloških aktivnosti, Jelena Karleuša je nedavno privukla pažnju javnosti i svojim luksuznim letovanjem u Atini. Pop diva je, podsećanja radi, iznajmila vilu na obali mora u luksuznom hotelu sa pet zvezdica u Eginskom zalivu, za šta je izdvojila neverovatnih 40.000 evra. Fotografije i video snimci prestižnog kompleksa u kom boravi jasno pokazuju da je rešena da napuni baterije nakon napornih projekata i nastupa širom regiona. Jelena je istakla da je odlučila da se posveti kvalitetnom vremenu sa svojim naslednicama i tetkom Danijelom, nakon napornog rada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading