SLAVLJE U DOMU NATAŠE NINKOVIĆ! Glumica nazdravljala s prijateljima celu noć, pa objavila PRIVATNU PREPISKU S VOJINOM ĆETKOVIĆEM!

Autor:

Zabava

22.07.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rodnom Trebinju slavna glumica proslavlja svoj 52. rođendan.

SLAVLJE U DOMU NATAŠE NINKOVIĆ! Glumica nazdravljala s prijateljima celu noć, pa objavila PRIVATNU PREPISKU S VOJINOM ĆETKOVIĆEM!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nataša Ninković

Popularna glumica Nataša Ninković danas proslavlja 52. rođendan, a na svom Instagram profilu jedna od naših najcenjenijih dramskih umetnica pokazala je delić slavlja koji je počeo već sinoć.

Nataša je svoj veliki dan odlučila da provede u rodnom Trebinju, gde je rođendan dočekala u društvu najboljih prijatelja i porodice. Svi zajedno dočekali su ponoć i Natašin rođendan u jednoj poznatoj vinariji odakle se pruža pogled na čitav grad. Glumica je nazdravlja celu noć, a na svom Instagram profilu objavila je delić atmosfere.

Inače, glumica tek što se vratila sa odmora koji je s porodicom provela na Kipru, gde se opustila i iskoristila priliku da napuni baterije za nove izazove koje je očekuju.

Foto: instagram.com/natasaninkovic

 

Glumica se nedavno sa suprugom biznismenom Nenadom Šarencem preselila u centar Beograda i napustila luksuznu porodičnu kuću o čemu je pričala za medije.

Tačno je da smo se preselili u centar grada, ali to je bila dugogodišnja odluka i plan koji je sad sproveden u delo. Deca su porasla, otišla u inostranstvo da studiraju i vreme je za promene. Mnogo mi je važan prostor u kome živim jer dosta vremena provodim u kući - objasnila je glumica za Stori.

Susedi kažu da često viđaju Natašu kako rade jogu, a kažu da glumicu vide na balkonu kako razgovara sa prijateljicama ili priča telefonom, te da joj u goste često dolaze Sloboda Mićalović i njen suprug Vojin Ćetković, koji je glumici na originalan način čestitao rođendan.

Foto: instagram.com/natasaninkovic

 

Poznati glumac, inače kum Nataše Ninković, osvrnuo se na temu o kojoj bruje mediji, a reč je o rođendanskoj proslavi Dženifer Lopez kojoj nije prisustvovao Ben Aflek. Privatnu prepisku sa Vojinom Nataša je objavila na svom instastoriju.

- Eto, možeš i ti bez mene. Ljubim te, čuvaj mi se, budi mi zdrava i moćna - napisao je glumac uz naslov sa jednog portala koji glasi: "Dženifer Lopez proslavila rođendan bez Bena Afleka".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading