ĆERKA ANĐELINE DŽOLI SE JAVNO ODREKLA OČEVOG PREZIMENA! Sada se oglasio njen advokat, Bred Pit zbog svega u AGONIJI!

Autor:

Zabava

22.07.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u životu bivšeg para se nastavlja budući da je ćerka Anđeline i Breda odlučila da izbaci Pit iz svog prezimena.

ĆERKA ANĐELINE DŽOLI SE JAVNO ODREKLA OČEVOG PREZIMENA! Sada se oglasio njen advokat, Bred Pit zbog svega u AGONIJI!

Foto: Profimedia

Naslednica Anđeline Džoli i Breda Pita, Šajlo Džoli-Pit, odlučila je da se odrekne očevog prezimena. Ona je podnela zahtev za promenu prezimena 27. maja, na svoj 18. rođendan, a to je i zvanično saopštila pre nekoliko dana u listu Los Angeles Times, što je uobičajena i zakonom obavezna procedura. Ovaj potez najstarijeg biološkog deteta nekadašnjeg para privukao je mnogo pažnje, a sada se oglasio i advokat Piter Levin njihove ćerke Šajlo.

- Mediji bi trebalo da budu pažljiviji u izveštavanju, posebno kada je reč o mladoj odrasloj osobi koja je donela nezavisnu i značajnu odluku nakon bolnih događaja - rekao je advokat za Page Six.

Advokat je istakao da je laž da je 18-godišnjakinja objavila oglas u novinama kako bi najavila promenu imena.

Foto: Tanjug/AP

 

- Kao njen advokat, obavezan sam da objavim pravno obaveštenje jer zakon u Kaliforniji to zahteva od svakoga ko želi da promeni ime - istakao je.

Zahtev za promenu imena došao je nakon što je izvor blizak porodici rekao za People da Pit nema kontakta sa svojom odraslom decom, ali da i dalje posećuje mlađe naslednike. Nakon prvobitne objave zahteva Šajlo, izvor blizak porodici rekao je za People da je Pit svestan i uznemiren zbog promene, ali da je utehu pronašao u novoj partnerki Ines de Ramon.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Inače, očevog prezimena odrekle su se još dve njegove ćerke - Vivijan Džoli i Zahara.

Podsećamo, Anđelina Džoli je pokrenula postupak razvoda od Brad Pita 2016. godine, a kao razlog navela je nepomirljive razlike i odmah je tražila puno starateljstvo nad decom. Razvod je okončan 2019, a Bred je tražio zajedničko starateljstvo nad decom.

Rečeno je da je par postigao rešenje 2018. godine, kada je Anđelinina advokatica rekla za Rojters da je "dogovor o starateljstvu postignut pre nekoliko nedelja, a potpisale su ga obe strane i sudija". Ipak, pravna bitka se nastavila do danas, uz razne obrte.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading