ĐOKOVIĆ SE SKINUO GO, ŽENE ODLEPILE! POŠTUJU JELENU, ALI... Novak srušio mreže novom objavom (FOTO)

Autor:

Sport

22.07.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oprobao se u novom sportu, ali je pažnja usmerena na drugu stranu

ĐOKOVIĆ SE SKINUO GO, ŽENE ODLEPILE! POŠTUJU JELENU, ALI... Novak srušio mreže novom objavom (FOTO)

Foto: Instagram/djokernole

Nakon što je završio uspešno učešće na Vimbldonu u finalu, Novak Đoković se posvetio pripremama za Olimpijske igre u Parizu. On je iskoristio svaki slobodan trenutak kako bi se regenerisao i odmorio pre nego što krene put dobro poznatih terena u prestonici Francuske. Međutim, ovoga puta Novak je iznenadio sve svojom odlukom da se "nakratko" oproba u nečem potpuno drugačijem - kajaku. Fotografije na kojima se vidi kako vesla pod jakim suncem izazvale su pažnju korisnika društvenih mreža, koji su se zapitali da li bismo mogli da vidimo Novaka i u drugom sportu, ali i dama koje su pozavidele Jeleni.

Zapitali su se Noletovi pratioci u komentarima: "Postoji li nešto što ovaj čovek ne ume?", kao i "Da li je moguće da je dobar u svemu?", ali posebnu pažnju izazvao je odgovor jedne Amerikanke:

"Uz svo dužno poštovanje Jeleni, ali ovakve slike su nam potrebne da počnemo nedelju kako treba! Šaljem ljubav i divljenje uvek!" - rekla je šaljivo dama.


Nole je u opisu napisao: "Kako bih se spremio za Olimpijske igre, razmišljao sam da se oprobam u jednom od drugih sportova", ostavljajući prostora za maštanje o tome u kojoj bi se to disciplini mogao oprobati.

Podsetimo, Novak Đoković će zauzeti drugo mesto na listi nosilaca na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. Teniski turnir će biti održan od 27. jula do 4. avgusta, a žreb će biti održan u četvrtak u 11 sati. Prvi nosilac je Italijan Janik Siner, čime se otvara mogućnost da Đoković igra protiv Nadala već u prvoj fazi turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading