BIKOVIĆ SAZNAO OD ČEGA BOLUJE: Glumcu usred snimanja filma saopštili da ima ozbiljan PROBLEM sa zdravljem!

Autor:

Zabava

21.07.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako je reagovao kada je od stručnog lica saznao šta ga je strefilo!

BIKOVIĆ SAZNAO OD ČEGA BOLUJE: Glumcu usred snimanja filma saopštili da ima ozbiljan PROBLEM sa zdravljem!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mladi glumac Miloš Biković, poznat po ulogama u popularnoj seriji "Južni vetar" i brojnim filmskim ostvarenjima, trenutno boravi u Kini gde snima novi film. Iako je poznat po svom ubrzanom tempu rada, Biković se trudi da pronađe ravnotežu između poslovnih obaveza i vremena koje provodi sa porodicom, posebno otkako je postao otac.

Nedavno je otkriveno da će treći deo serije "Južni vetar" biti sniman i u Beogradu i Beču, sa jednom od lokacija koja će biti porodični dom popularne pevačice Dragane Mirković - dvorac Ebenfurt. Ovo snimanje sigurno će biti ispunjeno zanimljivim anegdotama, a jednu takvu je nedavno podelio i sam Biković.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miloš Biković saznao za zdravstveni problem na snimanju filma

Naime, glumac je ispričao anegdotu sa snimanja scene u bolnici koja je izazvala zabrinutost. Kako je otkrio, tokom snimanja, aparat na kojem je bio prikačen počeo je da pišti, što je izazvalo zbunjenost i brigu na setu. Sestra koja je bila prisutna pitala je Bikovića da li je srčani bolesnik, jer su mu pritisak i puls nenormalno skakali. Srećom, na kraju se ispostavilo da je sve u redu, ali ova anegdota pokazuje koliko je ponekad teško razlikovati stvarnost od glume.

- Imamo tu jednu scenu koju smo snimali Aleksandar Berček i ja za ovaj drugi deo u bolnici. Ja sam bio prikačen na neki aparat i mi smo tražili da taj aparat ima samo kao vizuelni neki efekat. Dok smo snimali scenu, zamolili smo sestru, ona je samo rekla: "Važi, važi, u redu, neće on ništa da pišti". I sad mi igramo scenu i aparat krene: "Pi, pi, pi, pi" - priča glumac, te nastavlja:

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Miloš Biković ima problem sa pritiskom i pulsom

- Nastavljamo mi da igramo, kad ono opet... I mi kao "Stop! Izvinite, možete li samo da sredite da ne pišti, a ona me pita: "Šta radite Vi?" Ja se zbunio upitah je "Molim?" Ona me pita zatim da li sam srčani bolesnik, a ja joj kažem da, koliko znam, nisam. Ispostavilo se da mi pritisak i puls nenormalno skaču. Što kaže Aleksandar Berček, nikada nismo merili šta se glumcu dešava kada proživljava taj emotivni stres koji mi glumimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading