"MARIJA MI JE VIŠE OD PRIJATELJA": Jovana Pajić konačno razvezala jezik o ODNOSU sa Šerifovićkom!

Autor:

Zabava

22.07.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa pevačica otvorila dušu nakon spekulacija!

"MARIJA MI JE VIŠE OD PRIJATELJA": Jovana Pajić konačno razvezala jezik o ODNOSU sa Šerifovićkom!

Foto: youtube.com/Marija Serifovic

Jovana i Marija

Popularna pevačica Jovana Pajić se posle duže pauze vratila na scenu, a onda se našla u žiži interesovanja javnosti zbog bliskog odnosa sa Marijom Šerifović. Kako je sada izjavila, njihov odnos "nije od juče i imale su raznorazne faze".

Republika

Foto: youtube.com/Marija Serifovic

Marija i Jovana su se nedavno vratile iz Amerike

Da li su te iznenadile glasine o vezi sa Marijom Šerifović i kako vas dve komentarišete te priče?

- Pa nije to od juče, to traje i bilo je raznoraznih faza... U početku mi je to smetalo, kasnije smo od toga pravile šale. Ona i ja to okrenemo na zezanje, šta da radimo. Ja se sa njom družim 15 godina i volim da ponovim i ponavljaću, nikada to nije nikome padalo na pamet zadnjih petnaest godina, tek kada sam se ja razvela to je postala tema... Verovatno kada se žena razvede otvorena je za razne spekulacije i komentare, nema zaštitu i nema ko da stane iza nje, pa hajde da joj zalepimo i ovo i ono. Protiv toga se ne treba boriti, ja bih bila nenormalna kada bih se ograđivala od toga, ona je meni više od prijatelja u životu. Ignorišem takve stvari, ponašamo se normalno kao i do sada i nikada neću da se ograđujem od takvih stvari. Nek misli ko šta hoće, nek priča ko šta hoće, ima pravo - rekla je Jovana.

Marija ti je verovatno značila i u periodu razvoda. Koliko je jednoj ženi u Srbiji potrebno da se oporavi od toga?

- Jako mnogo je potrebno. Volim to da ističem jer želim da ukažem ljudima koji imaju u svom bliskom okruženju bilo koga ko je u tom procesu razvoda... da li je to prijateljica, ćerka, sestra, bilo ko, mnogo je važna ta podrška zato što ljudi od straha, od slabosti, od sramote se ne obraćaju nikome. Ne usuđuju se, ali zato su prijatelji ti, iako im se niko ne obrati za pomoć, to bi trebalo sami da vide i osete. Nismo svi isti, nekome je lakše da priča o tome, da skine tu muku barem govoreći o tome. Ja nisam taj tip, privatne stvari uvek držim za sebe, ali moji prijatelji uvek to umeju da prepoznaju i dobro znaju kad treba da me puste da napravim tu distancu i dođem sebi. Mislim da je užasno važno da budemo svesni kroz šta naši najbliži prolaze, da ne ignorišemo to, već i kad ne traže pomoć od nas da im se nađemo u životu - izjavila je ona za "Unu".

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovana se vratila na scenu posle duže pauze

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading