Topalkova ćerka PREOTELA MUŽA NAŠOJ POZNATOJ VODITELJKI?! Govorio joj da putuje poslom, A VODIO LJUBAVNICU NA MORE!

Autor:

Zabava

22.07.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena preživela pakao zbog Helene!

Topalkova ćerka PREOTELA MUŽA NAŠOJ POZNATOJ VODITELJKI?! Govorio joj da putuje poslom, A VODIO LJUBAVNICU NA MORE!

Foto: Instagram.com

Ćerka poznatog folk pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, prošle godine postala je majka devojčice kojoj je zajedno sa svojim deset godina starijim suprugom Draganom Aleksićem dala ime Dominika.

Foto: Instagram.com

Helena i Dragan

Pre braka sa Helenom, Dragan Aleksić je bio u braku sa nekadašnjom voditeljkom televizije "Happy", Jelenom Dimitrijević, sa kojom takođe ima dete.

Ranije su mediji pisali o tome kako je voditeljka Jelena Dimitrijević proživljavala težak period nakon što je otkrila da je Helena, ćerka Milana Topalovića, u vezi sa njenim tadašnjim suprugom Draganom Aleksićem.

Prema izveštaju "Alo-a", voditeljka nije imala pojma da njen suprug ima drugu ženu, a posebno ne da je ta žena ćerka poznatog pevača, sa kojim je inače bila u dobrim odnosima.

Foto: Printswcreen Youtube Grand Magazin TV Grand

Jelena Dimitrijević

- Jelena i Topalko su u fenomenalnim odnosima, poznaju se godinama i on je često bio gost u svim emisijama koje je ona vodila - pričao je izvor, koji je blizak atraktivnoj plavuši i dodao tada da je Jelena za neverstvo saznala tek kada je osvanula njihova zajednička fotografija sa aerodroma, na kojoj se vidi kako njen muž grli Topalkovu ćerku.

 

- Dragan je sa Helenom očigledno putovao svuda, a Jeleni je govorio da putuje poslovno. Čak je i lagao da ide u Dubai, gde ima firmu i gde su Jelena i on živeli godinama, a zapravo je ljubavnicu vodio u Egipat - ispričao je izvor tada za "Alo".

- Jelena trenutno prolazi kroz pakao. Telefon joj non-stop zvoni i svi imaju potrebu da joj nešto kažu i pitaju je. Takođe, od kada je ova afera postala javna, Jelena dobija razne informacije o Heleni i Draganu, kao i njihove zajedničke fotografije. Teško joj je, jer ne zna kako sve to da objasni sinu, porodici - rekao je tada izvor za gorepomenuti list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading