Na Guči je SVE MOGUĆE - Snežani Đurišić i Dejanu Petroviću se na sceni pridružuje i Ceca? Evo šta nas očekuje na Guča festivalu i 63. Dragačevskom saboru trubača

Autor:

Zabava

22.07.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi vikend u avgustu tradicionalno je u znaku Guče

Na Guči je SVE MOGUĆE - Snežani Đurišić i Dejanu Petroviću se na sceni pridružuje i Ceca? Evo šta nas očekuje na Guča festivalu i 63. Dragačevskom saboru trubača

Foto: Skymusic

Guča

Dragačevski sabor trubača je jedinstveni događaj, koje traje već više od šest decenija, okuplja preko pola miliona posetilaca iz svih krajeva sveta, željnih kvalitetnog provoda i doživljaja autentičnog balkanskog duha. 

Ove godine u okviru Guča festivala (01 – 04. avgust) i Dragačevskog sabora trubača (02 – 04. avgust) nas očekuje pregršt dobre zabave, a među najavljenim izvođačima tu su naistaknutiji majstori trube Boban i Marko Marković, Dejan Petrović i njegov Big Bend, Ekrem Mamutović, Dejan Lazarević, prošlogodišnji pobednici, a osim finalnog takmičenja trubačkih orkestara poslednjeg saborskog dana (nedelja, 04. avgust)

Očekuje nas Gala koncert sa Velikim revijalnim orkestrom pod upravom Vlade Panovića sagostima pevačima -  Snežanom Đurišić, Čedom Markovićem, Aleksandrom Tirnanićem i Danicom Krstić.

Društvene mreže danima bruje o mogućnosti da će se ovoj maestralnoj ekipi pridružiti i Svetlana Ceca Ražnatović. Od njenog poslednjeg pojavljivanja na Guči prošla je skoro decenija, a posetioci festivala se i dan - danas rado sećaju njenih nastupa. 

Iako njeno prisustvo još nije zvanično potvrđeno, fanovi ne prestaju da spekulišu, a X, TikTok, Instagram i Facebook su preplavljeni komentarima i video snimcima u kojima se priča o njenom mogućem dolasku.

Republika

Foto: Društvene mreže

Objava na društvenim mrežama

Jedna od obožavateljki na društvenoj mreži TikTok objavila je video u kojem gleda snimak sa Cecinog koncerta, što je izazvalo pravu buru u komentarima. Diskusija se rasplamsala oko pitanja da li će se Ražnatovićeva pojaviti na festivalu u Guči ili ne. Glasine su se zahuktale, a fanovi s nestrpljenjem iščekuju zvanične potvrde. 

 

 

“Sve je moguće” - napisao je jedan od korisnika ove platforme.

Bez obzira na to da li će Ceca nastupiti u Guči ili ne, odličan provod je zagarantovan!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading