KARLEUŠA IZDALA HITNO SAOPŠTENJE! Pozvala NADLEŽNE ORGANE da odmah reaguju!

Autor:

Zabava

19.07.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša uputila hitan apel!

KARLEUŠA IZDALA HITNO SAOPŠTENJE! Pozvala NADLEŽNE ORGANE da odmah reaguju!

Foto: Foto Tamara Pavišić

Jelena Karleuša

Pop zvezda Jelena Karleuša, osim po svom muzičkom talentu, poznata je i po svojoj posvećenosti zaštiti životinja. Na društvenim mrežama redovno se zalaže za njihova prava, a danas je na svom Instagram profilu objavila potresnu fotografiju psa kojeg je neko mučki ubio. U opisu objave pevačica je zahtevala hitnu reakciju nadležnih, ističući važnost zaštite životinja.

- Zahtevam hitnu! Hitnu reakciju nadležnih! - napisala je Jelena Karleuša na Instagram storiju. 

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša na Instagramu apeluje za spas psa

 


Podsećamo, Karleuša je usvojila psa kojem je neko odsekao rep i obe prednje šape, dajući mu ime Alfa. Nakon uspešne borbe za život i nekoliko operacija, Jelena je dobila novog najboljeg prijatelja kojem je pružila dom i ljubav kakvu zaslužuje. Njen plemeniti čin privukao je pažnju javnosti i postao primer humanosti i brige o životinjama.

Ovo nije prvi put da se Jelena Karleuša aktivno zalaže za zaštitu životinja. Na njenim društvenim mrežama redovno se mogu videti apeli za pomoć napuštenim životinjama, kao i pozivi na odgovorno vlasništvo i suzbijanje zlostavljanja životinja. Njen glasni angažman na ovoj temi privlači pažnju javnosti i podstiče druge da se pridruže borbi za prava životinja.

Jelena Karleuša svojim primerom pokazuje koliko je važno pružiti ljubav i podršku napuštenim i zlostavljanim životinjama, ističući da svaki život zaslužuje pažnju i brigu. Njen aktivizam na društvenim mrežama doprinosi podizanju svesti o važnosti zaštite životinja i poziva na solidarnost u borbi za njihova prava.

Jelena Karleuša, pored svoje muzičke karijere, ističe se kao aktivistkinja za zaštitu životinja, kontinuirano zalažući se za prava i dobrobit životinjskog sveta. Njen plemeniti čin usvajanja psa sa teškim povredama i stalna podrška na društvenim mrežama predstavljaju inspiraciju za sve ljubitelje životinja, podstičući ih da se uključe u borbu za prava i zaštitu napuštenih i zlostavljanih životinja. Jelena Karleuša nastavlja da bude glasna i istrajna u svojoj borbi, unoseći pozitivne promene u društvu i podstičući humanost prema životinjama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading