ANA ĆURČIĆ POSTALA BAKA! Informacije o ćerkinom porođaju čuvala u strogoj TAJNOSTI!

Autor:

Zabava

20.07.2024

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodila se ćerka Ane Ćurčić i na svet donela devojčicu.

ANA ĆURČIĆ POSTALA BAKA! Informacije o ćerkinom porođaju čuvala u strogoj TAJNOSTI!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ana Ćurčić

Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića napravila je pravu pometnju svojim ulaskom u rijaliti "Zadruga 6". Ana se u rijalitiju suočila sa bivšim mužem i njegovom 20 godina mlađom ljubavnicom Anđelom Đuričić, sa kojom je raskinuo nedugo nakon što su oboje diskvalifikovani zbog nasilnog ponašanja.

Ono što joj gledaoci zameraju jeste da se po svom ulasku u "Imaginarijum" ostrvila na Anđelu, dok kako se čini Zvezdana štedi, iako je on imao veću odgovornost prema njenim emocijama.

Ćurčićka se u rijalitiju predstavila kao ekonomista i da je vlasnik kozmetičkog salona, a poznato je i da ima ćerku i sina iz prvog braka.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Ćurčić

 

Anina ćerka Iva samo je dve godine mlađa od tadašnje ljubavnice njenog nevenčanog supruga Zvezdana, Anđele Đuričić. Kako je istakla zadrugarka, Iva je dete za primer, a sudeći prema njenim društvenim mrežama, ona se ranije bavila odbojkom, dok sada uživa u doterivanjem, jer je na svim fotografijama tip top sređena.

Kako saznajemo od izvora bliskom bivšoj zadrugarki, Iva se pre samo nekoliko dana porodila i postala majka devojčice, a porođaj je protekao u najboljem redu. Kako se dugo provlačila po medijima, Ana je odlučila da o ovome ne piše po društvenim mrežama, pa radosnu vest da je postala baka podelila je samo sa najbližim osobama i potrudila se da sve drži u strogoj tajnosti.

Mi smo ovim povodom kontaktirali Anu na broj poznat redakciji, ali njen komentar još uvek nismo dobili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading