MATORI PERVERZNJAK POKUŠAO DA SILUJE MILENU ĆERANIĆ: Zastrašujući detalji lede krv u žilama, najavljivao je HOROR scene!

Autor:

Zabava

22.07.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica progovorila o traumatičnom događaju.

MATORI PERVERZNJAK POKUŠAO DA SILUJE MILENU ĆERANIĆ: Zastrašujući detalji lede krv u žilama, najavljivao je HOROR scene!

Foto: youtube.com/RTS Ordinacija - Zvanični kanal

Milena Ćeranić, poznata pevačica, otkrila je detalje iz svoje karijere, počevši od prvih nastupa u kafiću koji je bio deo benzinske pumpe u selu Bare kod Kragujevca. Malo ko zna da je pre ulaska u "Zvezde Granda" bila deo Tropiko benda, a zatim dobila poziv za takmičenje. Ispričala je i o periodu saradnje sa popularnim sastavom, ističući lepotu tog iskustva i odnos sa članovima benda.

Pevačica je otkrila jednu neprijatnost koju je doživela na svadbi, kada ju je stariji muškarac napao i izazvao nelagodu. Iskreno je govorila o tome kako se izborila sa tom situacijom, ističući važnost samoodbrane i reakciju članova benda na celu situaciju.

Republika

Foto: printscreen/RTV PINK

Milena Ćeranić

 

 - Bila sam zaštićena kao beli medved, niko nije mogao da mi priđe. Sećam se da je na jednoj svadbi bila anegdota gde sam htela čoveka da udavim, ne volim starije ljude koji mi se nabacuju, matori perveznjak. Ja se sklanjam sve vreme, on meni prilazi, vidim da je popio i u jednom trenutku on dođe i meni kaže "Sad ću da te silujem", ja sam ga uhvatila za kravatu, to su stotinke u pitanju, ja sam ga uhvatila i rekla "Ako se ne skloniš od mene, sve ću ti počupati, mrš", mislim da se on otreznio u sekundi -  priča Ćeranićeva u emisiji za "Novu".

Pevačica je otvoreno govorila o svojim počecima na muzičkoj sceni, ističući kako je postala poznata i kako je doživela razne izazove i neprijatnosti na svom putu ka uspehu. Otkrila je i kako je izgledao njen život pre nego što je postala poznata i kako je savladala sve prepreke na tom putu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading