FIJASKO IZ NEMAČKE NIJE SKUPO KOŠTAO "ORLOVE"! Evo gde se Srbija mestu nalazi na najnovijoj FIFA listi!

Autor:

Sport

18.07.2024

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogli smo i gore da prođemo.

FIJASKO IZ NEMAČKE NIJE SKUPO KOŠTAO "ORLOVE"! Evo gde se Srbija mestu nalazi na najnovijoj FIFA listi!

Foto: Starsport

fudbaleri Srbije

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) danas je objavila novu rang listu najboljih fudbalskih reprezentacija, koja pokazuje da je Argentina i dalje neprikosnovena na prvom mestu, sa 1901,48 bodova.

Reprezentacija Srbije se nalazi na 32. mestu sa 1.506,9 bodova, čime je uspela da zadrži istu poziciju kao i na prethodnoj listi, ali je na najnovijoj doživela gubitak od 7,86 bodova.

Na drugom mestu nalazi se reprezentacija Francuske, dok je treća Španija, koja je napredovala sa osmog mesta. "Crvena furija" je nedavno postala novi šampion Evrope, što je doprinelo njihovom napretku na FIFA rang listi.

Foto: www.profimedia.rs

Španija je napredovala pet mesta na FIFA listi

Napredak Slovenije i Venecuele

Slovenija je zabeležila značajan napredak od pet pozicija, komšije se sada nalaze na 52. mestu, dok je Venecuela ostvarila najveći napredak, sa 54. na 37. mesto. Takođe, Turska je skočila sa 42. na 26. poziciju na svetskoj listi.


Ovaj novi poredak reprezentacija pokazuje dinamičnost fudbalskih događaja širom sveta, kao i značaj uspeha na međunarodnim takmičenjima, poput nedavnog trijumfa reprezentacije Španije na Evropskom prvenstvu.

Pored Argentine, Francuske i Španije, među prvih deset reprezentacija na FIFA rang listi nalaze se i Engleska, Brazil, Belgija, Holandija, Portugal, Kolumbija i Italija, što ukazuje na jaku konkurenciju među najboljim svetskim timovima.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading