NAKON PRELASKA OVDE, DOBIJA OTVOREN PUT KA JOKIĆU: Evo gde ide bivši MVP igrač

Autor:

Sport

18.07.2024

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver može biti sledeća stanica.

NAKON PRELASKA OVDE, DOBIJA OTVOREN PUT KA JOKIĆU: Evo gde ide bivši MVP igrač

Foto: www.profimedia.rs

Nakon što je Nikola Jokić izrazio želju da vidi bivšeg MVP-ija NBA lige, Rasela Vestbruka, u Denveru, javnost je s nestrpljenjem iščekivala ishod te situacije. Konačno, stigla je informacija da će Los Anđeles Klipersi poslati Vestbruka u Jutu u zamenu za Krisa Dana. Prema saznanjima dobro obaveštenog Adrijana Vojnarovskog, očekuje se da će Vestbruk dogovoriti otkup ugovora sa Džezom, otvarajući put da se na kraju pridruži Denver Nagetsima.

Očigledno je da bi dolazak Rasela Vestbruka u Denver mogao da označi novu eru za Nagetse. Sa dvostrukim MVP-jem Nikolom Jokićem i Vestbrukom u timu, Denver bi mogao postati ozbiljan kandidat za osvajanje NBA titule. Ova vest je izazvala veliko uzbuđenje među navijačima Nagetsa, koji već s nestrpljenjem iščekuju narednu sezonu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rasel Vestbruk

 


Nakon što su procurele informacije o mogućem dolasku Rasela Vestbruka u Denver, društvene mreže su preplavljene reakcijama oduševljenih navijača. Mnogi ističu da bi tandem Jokić-Vestbruk bio nezaustavljiv, dok drugi već maštaju o tome kako će njihov omiljeni tim dominirati u narednoj sezoni.

Očigledno je da bi dolazak Vestbruka u Denver mogao da promeni dinamiku u NBA ligi. Ostali timovi će morati ozbiljno da računaju sa Nagetsima kao ozbiljnim konkurentom, dok će sam dolazak Vestbruka u Jutu takođe imati značajan uticaj na ravnotežu snaga u ligi.

Kao što se vidi, mogući transfer Rasela Vestbruka u Denver izazvao je veliko uzbuđenje među ljubiteljima košarke, a ostaje nam da vidimo kako će se situacija dalje razvijati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading