POTPUNI MEGAPREOKRET! Pešić OVO nije OČEKIVAO!

Autor:

Sport

18.07.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija se naglo promenila.

POTPUNI MEGAPREOKRET! Pešić OVO nije OČEKIVAO!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nemački "Bild" nedavno je objavio senzacionalnu vest o mogućem povratku Svetislava Pešića na klupu Bajerna.

Ovo bi bio drugi put da legendarni srpski trener preuzima ovaj tim. Nakon neočekivanog raskida saradnje sa Pablom Lasom, Bajern traži novog trenera, a selektor Srbije se ponovo pominje kao moguća opcija.

- Nisam još za penziju. Dosad tokom karijere sam uvek pravio planove u okviru četvorogodišnjeg olimpijskog ciklusa. Videćemo… Spreman sam i čekam Markov poziv, ali on još uvek okleva - rekao je Pešić za "Bild".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Gordon Herbert

Međutim, litvanski "Basketnjuz" tvrdi da je Gordon Herbert, aktuelni selektor Nemačke, realnija opcija za preuzimanje kluba iz Minhena.

Prema informacijama Litvanaca, Gordon Herbert, vođa šampiona Evrope, ima velike šanse da preuzme Bavarce.

Herbert je preuzeo ulogu selektora 2021. godine, a najavljeno je da će napustiti ovu poziciju nakon Olimpijskih igara u Parizu. To bi moglo da otvori put Herbertu ka novom izazovu na klupi Bajerna. Ova opcija deluje sve realnije, s obzirom na njegovu bogatu trenersku karijeru i iskustvo.

Ipak, ne treba zaboraviti da je direktor tima iz Minhena Marko Pešić, sin aktuelnog selektora "orlova", čiji poziv popularni Kari očekuje.

U svakom slučaju, Svetislav Pešić će sigurno predvoditi Srbiju u Parizu ovog leta, a o eventualnom prelasku u prestonicu Bavarske, razmišljaće tek kada se Olimpijske igre budu završile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading