SADA JE I ZVANIČNO! Bivši fudbaler Partizana PREDSTAVLJEN u novom klubu! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.07.2024

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre odlaska je zaprosio dugogodišnju devojku.

SADA JE I ZVANIČNO! Bivši fudbaler Partizana PREDSTAVLJEN u novom klubu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Samed Baždar

Odlazak Sameda Baždara iz Partizana ovog leta bio je neminovnost, a pitanje je bilo gde će novopečeni reprezentativac Srbije nastaviti karijeru.

Nakon mnogo spekulacija i interesovanja rimskog Lacija, mladi centarfor je na kraju završio u španskoj Saragosi.

– Znam da su Antić i Milošević igrali ovde i znam da su ostavili trag. Istakao bih Sava, koji igra na istoj poziciji kao i ja. Voleo bih da ovde uradim makar deo onoga što je on uradio. Neću da pričam o brojkama, ali daću sve od sebe za tim – rekao je Badžar.

 Napominje da mu je cilj da sa Saragosom izbori plasman u elitni rang španskog fudbala. 

– Mlad sam i moram mnogo da napredujem. Ne želim da govorim o tome šta radim pogrešno. Volim da napadam prostor, da budem konkretan, da dajem golove. Mogu da igram na različitim pozicijama, ali se najugodnije osećam kao centarfor. Svi u Srbiji znamo da je španska liga veoma dobra, a ovo istorijski klub i mesto mu je u prvoj ligi. Moramo to da popravimo jer tamo zaslužuje da bude. Veoma mi se svideo projekat i zato sam prihvatio ponudu. Nadam se da ću brzo da se prilagodim, a na meni je da vredno radim i nadam se da ću što pre da zaslužim poverenje kluba i navijača – rekao je Samed Baždar, na promociji u novom klubu.

Inače, mladi fudbaler je pre odlasku u Španiju, odlučio da zaprosi dugogodišnju devojku Dehilu Rušević, a to je učinio na brodu ispred Beograda na vodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading