BORJAN SE I ZVANIČNO OPROSTIO OD ZVEZDE! Na rastanku je dobio lep POKLON!

Autor:

Sport

18.07.2024

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli objavili kraj saradnje sa nekadašnjim kapitenom.

BORJAN SE I ZVANIČNO OPROSTIO OD ZVEZDE! Na rastanku je dobio lep POKLON!

Foto: Starsport

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan

Milan Borjan, nekadašnji kapiten Crvene zvezde, zvanično se oprostio od kluba na emotivnom ručku koji je organizovan u njegovu čast.

Sa 309 odigranih utakmica, od kojih je na 156 uspeo da sačuva svoju mrežu netaknutom, kanadski reprezentativac ostaje upamćen kao jedan od ključnih igrača u uspesima prošlosezonskog osvajača "duple krune".

- Fenomenalno, cela uprava kluba je došla, trener Vladan Milojević, generalni direktor Zvezdan Terzić, zaista prelepo iskustvo, puno emocija za mene. Krivo mi je što sam otišao iz Zvezde, jer je ovo moja druga kuća i nadam se da ću se jednog dana u nekoj drugoj ulozi vratiti ovde - rekao je Borjan i nastavio:

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Borjan sa uramljenim dresom i članovima Crvene zvezde

- Moja čitava porodica i ja smo veliki zvezdaši, i već u subotu ću sa sinom da dođem na utakmicu kako bih dao vetar u leđa igračima, stručnom štabu, upravu i svima da se na startu ostvari dobar rezultat i upiše prva pobeda u sezoni. Želeo bih da poručim navijačima da ih volim najviše na svetu i da se i njima zahvalim na ovih prelepih sedam godina koliko sam proveo u klubu. U meni će uvek imati još jednog navijača Zvezde - istakao je Milan Borjan.

Rukovodstvo Crvene zvezde je priredilo prigodan oproštaj za svog bivšeg kapitena, ističući time bliskost i toplinu koja karakteriše ovaj klub. Njegovo nasleđe na Marakani obuhvata šest titula i tri kupa Srbije, što ga čini neizostavnim delom istorije crveno-belih.

- Danas se okupilo rukovodstvo FK Crvena zvezda, kao i bivši asovi koji su obeležili svoje vreme, kao što je i Borjan svoje, kako bi mu odali priznanje da shvati da je Zvezda i dalje njegova kuća i da su mu vrata našeg kluba uvek otvorena - kaže predsednik srpskog šampiona Svetozar Mijailović i dodaje:

- Borjanova epizoda u Zvezdi je obeležila ovo vreme, jedno od najuspešnijih u istoriji kluba. Radosni smo što je na ovakav način ispraćena jedna od naših značajnih sportskih ličnosti. Poručio sam mu da i dalje radi ono što najbolje ume, kao i još puno uspeha u sportskoj karijeri, ali i to da pored fudbala ima još mnogo radosti u životu - zaključio je Mijailović.

Na rastanku je Borjan od Crvene zvezde dobio uramljen dres kao poklon, u znak sećanja na sve ono što je uradio za klub sa Marakane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading