ISPLIVALA CELA POZADINA! Šurbatović PRISVOJIO 100.000 evra, ali nije JEDINI! Evo ko se još OMRSIO, fudbaleri pokazali veliko SRCE!

Autor:

Sport

28.06.2024

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne cifre ugledale svetlost dana.

ISPLIVALA CELA POZADINA! Šurbatović PRISVOJIO 100.000 evra, ali nije JEDINI! Evo ko se još OMRSIO, fudbaleri pokazali veliko SRCE!

Foto: fss.rs

Fudbalski savez Srbije ponovo je tema broj jedan u javnosti, ovog puta zbog skandala koji su se dogodili u vezi sa raspodelom novca, ali i organizacijom puta reprezentacije na veliko takmičenje. Iza kulisa se odvija prava drama, a javnost je šokirana informacijama koje su procurile u medije.

Jedna od najznačajnijih vesti je ostavka potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije, Branislava Nedimovića, koji je javno istakao da je njegova ostavka moralni čin. U moru skandala koji izazvaju veliku pažnju javnosti, jeste odabir aviona za prevoz fudbalske reprezentacije, gde je na letelici bila istaknuta hrvatska zastava. Generalni sekretar Saveza, Jovan Šurbatović, preuzeo je odgovornost za ovaj propust, ali za sada ne podnosi ostavku.

Finansijska pitanja su takođe dovela do velikih kontroverzi, posebno kada je reč o premijama koje su dobijene za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru i EURO 2024. Šurbatović, Nenad Bjeković i Stevan Dika Stojanović su primili značajne sume novca na ime premija, dok su fudbaleri, koji su zapravo ostvarili sportske rezultate, ostali uskraćeni za svoje premije.

Foto: FSS

Jovan Šurbatović, Aleksander Čeferin i Branislav Nedimović

Kako "Telegraf" saznaje, pomenuti trio je dobio 340.000 evra. Tada je Šurbatović kroz pritiske na medije uspeo da zataška aferu da je dobio tri puta veći novac od novca za plasman u Katar od fudbalera, a nije prošao loše ni od premija za plasman na EURO.

Prema informacijama istog izvora, fudbalerima su na ime premija odredili od 100.000 evra, pa naniže u odnosu na to koliki je ko doprinos imao od igrača.

Dakle, Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović ili Dušan Vlahović su na ime premija trebalo da dobiju isto koliko i Šurbatović, Bjeković, Dika. Valjda podjednako postižu golove ili asistiraju, samo je pitanje gde...

Ali, fudbaleri su pokazali veliko srce, jer su odlučili da se svojih premija odreknu u ime radne zajednice, kuvara, čistačica, ljudi koji održavaju terene i ostalih radnika u FSS, kojima niko nije odredio nikakve premije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading