OVAKO IZGLEDA TAMARA DRAGIČEVIĆ SAMO PAR DANA NAKON POROĐAJA: Glumica pokazala figuru, svi su u šoku!

Autor:

Zabava

18.07.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Dragičević pokazala figuru samo nekoliko dana nakon izlaska iz porodilišta.

OVAKO IZGLEDA TAMARA DRAGIČEVIĆ SAMO PAR DANA NAKON POROĐAJA: Glumica pokazala figuru, svi su u šoku!

Foto: instagram.com

Glumica Tamara Dragičević i njen suprug, kolega Petar Benčina, doživljavaju prave trenutke sreće pošto su nedavno postali roditelji po treći put. Njihov sin Boris rođen je 6. jula, a oboje su oduševljeni novim članom porodice.

Uoči porođaja, Petar je istakao hrabrost svoje supruge i divio se tome kako je hrabro iznela celu trudnoću. Uz to, pohvalio je njen izgled i istakao kako je izgledala sjajno i nakon porođaja.

Foto: Instagram.com

Tamara Dragičević nakon porođaja

 


Nakon što je donela sina na svet, Tamara se brzo vratila u formu, o čemu svedoči i fotografija koju je objavila na Instagramu. Bez šminke, u potpuno prirodnom izdanju, Tamara blista od sreće i zadovoljstva, a njen izgled je oduševio mnoge pratioce na društvenim mrežama.

Glumica izgleda lepše nego ikada, a mnogi komentari na društvenim mrežama potvrđuju da je očigledno zadovoljstvo koje oseća doprinelo njenom blistavom izgledu.

Ovo je divna vest za ovaj poznati glumački par, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje dalje vesti o njihovom životu sa malim Borisom.

 

Podsećamo, glumica Tamara Dragičević, koja je 6. jula donela na svet dečaka Borisa, a u porodilište je otišla po povratku iz noćnog provoda, otkrio je njen suprug, glumac Petar Benčina.

Tamara je svojevremeno govorila o roditeljstvu i istakla da Petar i ona ravnopravno učestvuju u vaspitavanju dece.

- Kad čujem pitanje: "Da li mi Petar pomaže", odakle da krenem? Kako se uopšte daje odgovor na to pitanje? Prva pomisao: "Bože, kako pomaže?", ne pomaže on meni, to su i njegova deca. Nisam ga zamolila na ulici, da sam mu prišla i rekla: "Možeš da mi napraviš dete, nemaš nikakvu obavezu". Možda bih onda odgovorila na to pitanje i rekla: "Stvarno dođe ponekad i obiđe nas" - rekla je Tamara tada za medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading