ŠTA BI?! Odbojkašice poklekle u petom setu

Autor:

Sport

18.07.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imale su šansu za pobedu.

ŠTA BI?! Odbojkašice poklekle u petom setu

Foto: Starsport

Ženska seniorska reprezentacija Srbije doživela je poraz od Dominikanske Republike u drugoj utakmici Memorijala "Agata Mruz Olševska". Dominikanska Republika je pobedila sa rezultatom 3:2 (25:21, 11:25, 27:25, 25:23 i 16:14) posle 120 minuta igre. I pored borbenog nastupa, naše odbojkašice nisu uspele da ostvare pobedu nad ovim jakim protivnikom.

Sledeći protivnik na Memorijalu "Agata Mruz Olševska" biće domaćin turnira, Poljska. Utakmica je zakazana za petak, 19. jula, sa početkom u 18:30 časova. Naše reprezentativke će imati priliku da pokažu svoje veštine i borbenost u ovom meču.


Nakon turnira, reprezentacija Srbije se sprema za učešće na Olimpijskim igrama 2024. u Parizu. Naše odbojkašice će se takmičiti u A grupi sa Francuskom, Kinom i SAD. Očekuje ih izuzetno izazovan turnir, ali su spremne da se suoče sa vrhunskim ekipama i pokažu svoj kvalitet.
Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 


Takmičenje u odbojci na Olimpijskim igrama biće podeljeno u tri grupe. Pored Srbije, u A grupi će se takmičiti i Brazil, Kenija, Japan i Poljska, dok će u C grupi igrati Italija, Dominikanska Republika, Holandija i Turska. S obzirom na jaku konkurenciju, očekuje se izuzetno uzbudljivo takmičenje.

Odbojkaški turnir na Olimpijskim igrama 2024. održaće se u dvorani "Južni Pariz 1" u pariskom 15. arondismanu. Takmičenje će trajati od 27. jula do 11. avgusta, pružajući gledaocima širom sveta priliku da vide vrhunsku odbojku i nadmetanje najboljih ekipa. Srbija će imati priliku da se pokaže u najboljem svetlu i bori za visok plasman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading