UH KAKVU ŽENU IMA, SVI BI MU POZAVIDELI: Niko nije mogao da skine pogled sa Kukureljeve izabranice

Autor:

Sport

18.07.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen izgled privukao je veliku pažnju.

UH KAKVU ŽENU IMA, SVI BI MU POZAVIDELI: Niko nije mogao da skine pogled sa Kukureljeve izabranice

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Španije trijumfovala je na Evropskom prvenstvu 2024, nakon pobede nad Engleskom u finalu u Berlinu. Jedan od ključnih igrača koji je doprineo trijumfu Crvene furije bio je Mark Kukurelja, čiji je izuzetan doprinos bio od presudnog značaja za osvajanje titule. Kukurelja je briljirao tokom prvenstva, a vrhunac njegovog učinka bio je odličan nastup i asistencija u finalu, koja je dovela do odlučujućeg pogotka za pobedu Španije.

Međutim, Kukurelja nije bio jedina zvezda na terenu finalne utakmice. Na travi Olimpijskog stadiona u Berlinu pojavila se i njegova izabranica Klaudija, koja je svojom pojavom zasenila prisutne. Klaudija je majka troje dece sa španskim fudbalerom, a njen izgled privukao je veliku pažnju javnosti tokom proslave titule šampiona Evrope.

 

 


Nakon osvajanja titule, Kukurelja je, kao i većina njegovih saigrača, uživao u proslavi. Tom prilikom, Kukurelja je zapevao zanimljivu pesmicu, koja je dodatno začinila atmosferu slavlja. Pesma je izazvala smeh i oduševljenje među prisutnima, a Kukurelja je svojim veselim raspoloženjem dodatno doprineo atmosferi radosti i slavlja.

 

 

 

 


Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. godine održano je u Nemačkoj, u 10 gradova. Srbija se takmičila u grupi C, gde su joj rivali bili Engleska, Danska i Slovenija. I pored borbenih nastupa, rezultati Orlova nisu bili dovoljni za plasman u dalju fazu takmičenja. Prvi meč protiv Engleske završen je porazom od 1:0, dok su utakmice protiv Slovenije i Danske završene nerešenim rezultatom. Iako Orlovi nisu ostvarili željeni rezultat, njihov učešće na Evropskom prvenstvu bilo je važno iskustvo za dalji razvoj nacionalnog fudbala.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading