KAKVO IZNENAĐENJE ZA VIKTORA: Saldanja vratio osmeh na lice deteta

Autor:

Sport

18.07.2024

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako se to radi.

KAKVO IZNENAĐENJE ZA VIKTORA: Saldanja vratio osmeh na lice deteta

Foto: printskrin/budihuman.rs

Fudbalski klub Partizan se pokazao kao prava porodica kada je reč o podršci svojim najvernijim navijačima. Danas je to ponovo potvrđeno kada je Mateus Saldanja, uz podršku Uprave FK Partizan, posetio malog Viktora Miletića u bolnici. Ova iznenadna poseta izazvala je oduševljenje kako malog Viktora, tako i sve prisutne, a posebno je dirnula srca svih onih koji su pratili ovu emotivnu scenu.

Republika

Foto: printskrin/budihuman.rs

Viktor Miletić

 


Saldanja je sa osmehom na licu ušao u zdravstvenu ustanovu i razgovarao sa malim borcem, čime mu je uneo radost i osmeh na lice. Poklonio mu je dres, čime je dodatno učinio da ovaj susret ostane urezan u sećanju kako Viktora, tako i svih prisutnih. Snimak ovog susreta jasno pokazuje koliko je ovaj gest značio malom Viktoru, čija ljubav prema fudbalu i klubu Partizan nije ostala neprimećena.
Republika

Foto: FK Partizan

Viktor Miletić i Mateus Saldanja

 


Viktoru je hitno potrebna finansijska podrška za lečenje u inostranstvu, terapije, vežbe za razvoj motorike, logopedske i defektološke tretmane, kao i za putne troškove i smeštaj tokom lečenja. U cilju prikupljanja sredstava za Viktorovo lečenje, na utakmici između FK Napredak i FK Partizan, fudbaleri će nositi majice sa Viktorovim likom, dok je portparolka Obradović najavila još nekoliko akcija koje će biti sprovedene kako bi se prikupila sredstva za pomoć ovom hrabrom dečaku.

Ovo je samo još jedan primer kako sportisti i sportski klubovi mogu da budu podrška u važnim životnim bitkama poput ove koju vodi mali Viktor. Nadamo se da će podrška koju je dobio od svojih uzora doneti pozitivne promene u njegovoj borbi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading