SAUTGEJTA PITALI O OSTAVCI! Njegov odgovor je sve ŠOKIRAO!

Autor:

Sport

14.07.2024

23:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni as otkrio da li ostaje na klupi nacionalnog tima.

SAUTGEJTA PITALI O OSTAVCI! Njegov odgovor je sve ŠOKIRAO!

Foto: Tanjug/AP

U uzbudljivom finalu Evropskog prvenstva, održanom na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Španija je izašla kao pobednik protiv Engleske rezultatom 2:1, čime je obezbedila svoju rekordnu četvrtu titulu.

Niko Vilijams je otvorio golgeterski niz za "Crvenu furiju" u 47. minutu, a kasni gol Mikela Ojarzabala u 87. minutu doneo je veliko slavlje četi Luisa de la Fuentea.

Engleska je samo uspela da stigne do izjednačenja preko Kola Palmera u 73. minutu, međutim, nije mogla da se drugi put vrati, te je upisala svoj drugi uzastopni poraz u finalu šampionata Starog kontinenta nakon poraza od Italije 2021. godine na Vembliju.

Foto: Tanjug/AP

Geret Sautgejt

Nakon poraza, pažnja se okrenula ka Geretu Sautgejtu, menadžeru engleskog tima, koji ih je sada doveo do dva uzastopna finala Evropskog prvenstva. Uprkos njegovim uspesima, Sautgejt se suočava sa kritikama i spekulacijama o svojoj budućnosti.

Kada su ga novinari ITV-a pitali o mogućem podnošenju ostavke, Sautgejt je ostao neodređen, rekavši:

- Mislim da sada nije pravo vreme za takvu odluku. Moram da razgovaram sa pravim ljudima. Za sada ne bih komentarisao to - istakao je Geret Sautgejt.

Podsetimo, u potonjem finalu, Englezi su poraženi od Italije koja je slavila posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Zbog toga je selektor "Gordog Albiona" pred početak šampionata samouvereno izjavio da će otići ako njegova reprezentacija ne postane prvak Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
dzudza basadzija

15.07.2024 07:41

Ako nije zabranjeno,jer je bas dosadilo i dojadilo Bogu i narodu,neka se nadje neko odgovoran i objasni nam,sta je ovde "SOKANTNO"?Dokle nas vise navlacite sa "SOKANTNIM" izjavama?Lep,pristojan odgovor,kako i dolici jednom coveku na ovoj funkciji...Pa niste valjda Hickokov list majku mu staru...