PARTIZAN OVO MORA DA ISKORISTI! Dinamo Kijev doživeo TEŽAK udarac pred crno-bele!

Autor:

Sport

18.07.2024

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za pet dana na programu je prvi meč.

PARTIZAN OVO MORA DA ISKORISTI! Dinamo Kijev doživeo TEŽAK udarac pred crno-bele!

Foto: FK Partizan

Pred Partizanom se otvara nova sezona u Super ligi, ali i izazovi u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Crno-beli će se sastati u dvomeču sa Dinamom iz Kijeva, timom koji je imao veoma uspešan pripremni period, prva utakmica igra se 23. jula (20.00) i Ukrajinci će biti domaćini, dok je revanš osam dana kasnije u istom terminu pred grobarima.

Ukrajinski velikan je odigrao nekoliko jakih pripremnih utakmica, ostvarivši dve pobede, isto toliko nerešenih rezultata i jedan poraz. Ovaj uspeh nagoveštava da će Kijevljani biti veoma težak rival za izabranike Aleksandra Stanojevića u susretima koji tek predstoje.

Dinamo iz Kijeva je započeo svoj pripremni period 10. jula, a završio ga 18. jula. Ovo ukazuje na visok intenzitet priprema, sa timom koji se više fokusirao na odigravanje utakmica nego na treninge. Njihova poslednja provera protiv Union Berlina završena je pobedom bundesligaša od 3:2, što može biti važan podatak za analizu taktike protivnika.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Dinama iz Kijeva

Ukrajinci su odigrali nekoliko zanimljivih pripremnih utakmica. Prvo su odmerili snagu sa nemačkim drugoligašem Paderbornom i rezultat je bio nerešen (0:0), bez postignutih golova.

Zatim su se susreli sa još jednim timom Cvajte, Šalkeom iz Gelzerkirhena, a u tom duelu rezultat je bio 2:2. Njihov ubitačan napad došao je do izražaja u meču sa danskim Bronbijem, gde su slavili sa ubedljivih 4:0.

Dinamo je takođe odigrao i utakmicu sa južnoafričkim timom Mamelodi Sandaunsima, gde su izašli kao pobednici rezultatom 1:0. Poslednja provera protiv Union Berlina kulminirala je porazom od 2:3, što je pokazatelj crno-belima kako mogu da izađu na kraj sa klubom koji ih je u prošlosti zadužio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading