HITNO SAOPŠTENJE IZ HUMSKE! Partizan poslao poruku GROBARIMA pred mečeve sa Dinamom!

Autor:

Sport

18.07.2024

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli gostuju u Poljskoj.

HITNO SAOPŠTENJE IZ HUMSKE! Partizan poslao poruku GROBARIMA pred mečeve sa Dinamom!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana u utorak započinju evropski put. Crno-beli idu na noge Dinamu iz Kijeva u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a klub iz Humske se povodom predstojećih utakmica oglasio saopštenjem. 

Podsetimo, prvi duel se igra u Lublinu zbog situacije u Ukrajini.

Saopštenje crno-belih prenosimo u celosti:

Republika

Foto: partizan.rs

 

- FK Partizan obaveštava javnost o dogovoru koji je postignut sa FK Dinamo Kijev a u vezi sa predstojećim utakmicama drugog kola kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona koje će se odigrati 23. jula 2024. godine u Lublinu (Poljska) i 31. jula 2024. godine u Beogradu.

- Na molbu FK Dinamo Kijev, kao domaćina prvog meča koji usled ratnih okolnosti u Ukrajni svoje mečeve igra u Poljskoj, i mogućih incidenata među navijačima, pogotovu odnosa navijačkih grupa dva kluba a naročito posle putovanja u Rusku Federaciju na fudbalski turnir, odlučeno je da se ni na jednom od dva meča (u Poljskoj i Srbiji) ne dozvoli prisustvo gostujućih navijača. Ova odluka je doneta uz preporuku i u koordinaciji sa lokalnim vlastima u Poljskoj i uz savete i odobrenje UEFA.

- U skladu sa postignutim dogovorom, FK Partizan neće tražiti ulaznice za svoje navijače za utakmicu u Lublinu i apeluje na svoje pristalice da ne putuju samostalno u Poljsku.

- FK Dinamo Kijev će se pridržavati istog dogovora i neće imati podršku svojih navijača na meču u Beogradu, na koji ima pravo i ako je FK Partizan pod UEFA sankcijama.

- Ova odluka je prvenstveno doneta u cilju osiguravanja bezbednosti svih učesnika u predstojećim mečevima i zbog sprečavanja potencijalnih incidenata koji naročito mogu uticati na FK Partizan koji je pod uslovnom kaznom UEFA. FK Partizan iskreno veruje da je ovaj dogovor u najboljem interesu oba kluba i da će biti dočekana sa razumevanjem od strane naših navijača - piše u saopštenju Partizana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading