ZVEZDA REPREZENTACIJE PROTERANA?! Neće otići na Olimpijske igre zbog OVOGA

Autor:

Sport

18.07.2024

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cigareta izgleda nije štetna samo po zdravlje.

ZVEZDA REPREZENTACIJE PROTERANA?! Neće otići na Olimpijske igre zbog OVOGA

Foto: x.com

Olimpijske igre su oduvek predstavljale san svakog sportiste, ali za Šoko Mijatu, zvezdu ženske reprezentacije Japana u sportskoj gimnastici, taj san se ovih dana pretvorio u noćnu moru. Naime, japanska novinska agencija "Kjodo" javlja da je Mijata proterana sa pripremnog kampa u Monaku i vraćena u domovinu zbog otkrića da puši. Ovaj skandal potresa svet sportske gimnastike, a Japanski savez sportske gimnastike je otvorio istragu koja bi mogla da dovede do propuštanja Olimpijskih igara "Pariz 2024" za kapitenku nacionalne selekcije.

 

 


Prema izveštaju "Kjodo"-a, postoji mogućnost da će Mijata propustiti Olimpijske igre zbog kršenja zakona, a konačna odluka o njenom učešću bi trebalo da bude doneta u narednoj sedmici. Ovaj slučaj baca senku na karijeru jedne od najtalentovanijih gimnastičarki i predstavlja izazov kako za nju lično, tako i za japansku reprezentaciju.

Olimpijske igre predstavljaju vrhunac sportske karijere za mnoge sportiste širom sveta. Ova globalna sportska manifestacija okuplja najbolje sportiste iz različitih disciplina i pruža im priliku da pokažu svoje veštine i takmiče se na najvišem nivou. Za mnoge, učešće na Olimpijskim igrama predstavlja ostvarenje sna i vrhunac sportskog dostignuća.

Kako se svet sporta suočava sa skandalima i izazovima, istovremeno pruža i inspirativne priče o uspesima i dostignućima sportista širom sveta. Olimpijske igre, kao vrhunac sportskog takmičenja, nastavljaju da inspirišu i oduševljavaju ljubitelje sporta širom sveta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading