VELIKO IZNENAĐENJE U KVALIFIKACIJAMA ZA LK! Kragujevčani dobili NEOČEKIVANOG protivnika!

Autor:

Sport

18.07.2024

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalerima Radničkog 1923 sledi put u komšiluk.

VELIKO IZNENAĐENJE U KVALIFIKACIJAMA ZA LK! Kragujevčani dobili NEOČEKIVANOG protivnika!

Foto: Starsport

Fudbaleri Mornara iz Bara su napravili veliki podvig na gostovanju u Gruziji, odigravši nerešeno protiv Dinama iz Tbilisija 1:1 i tako obezbedili prolaz u naredno kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, najmlađe UEFA takmičenja.

Iako je Dinamo imao daleko više iskustva u igranju evropskih takmičenja, Mornar je uspeo da ih eliminiše, pružajući dostojan otpor, koji ih je odveo u narednu fazu.

Nakon senzacionalnog prolaska, Mornar iz Bara će se suočiti sa Radničkim 1923 iz Kragujevca, što će biti prilika za "komšijski" derbi u evropskim kvalifikacijama. Ovaj dvomeč obećava uzbuđenje, a svaki bod ili pobeda će imati veliki značaj za srpski fudbal.

Foto: Starsport

Feđa Dudić, trener Kragujevčana

U samoj utakmici protiv Dinama, Mornar je imao prednost jer je domaći tim igrao veliki deo meča sa desetoricom igrača na terenu. Ipak, uprkos brojčanoj nadmoći, Dinamo je prvi poveo, ali su Barani uspeli da izjednače. Zanimljivo je da je Zorić, strelac gola za Mornar, dobio žuti karton zbog burnog proslave pogotka.

Prva utakmica između Radničkog 1923 i Mornara iz Bara igra se 25. jula u Srbiji, dok je revanš zakazan za 1. avgust u Crnoj Gori. Očekuje se da će ovi mečevi doneti uzbuđenje i neizvesnost, a navijači Kragujevčana, popularni "Crveni đavoli" sigurno već nestrpljivo iščekuju susrete svojih ljubimaca. S obzirom na značaj ovih utakmica za srpski fudbal, očekuje se velika podrška sa tribina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading